sâmbătă, 30 mai 2009

Urăsc oamenii care dau BUZZ

Da, aţi citit bine. Urăsc oamenii care dau BUZZ! Cei care încep o discuţie cu "BUZZ!" nu se pun la socoteală, pe ăia îi urăsc prea mult ca să mă pot exprima. Există mai multe categorii de oameni care dau BUZZ [pun pariu că nu ştiaţi]:

1. Cocalarii şi Pitzipoancele de tipul I care îşi încep, de obicei, discuţia cu un enervant şi nesuferit BUZZ! de-ţi sare fundul de pe scaun. Nu poţi să scrii ce mama naibii ai de zis şi să aştepţi să vadă mesajul tău?! În alea 5 minute în care silabiseşti tu cum se scrie "fatha", mai trimite câteva zeci de mesaje şi altora.

2. Coalarii şi Pitzipoancele de tipul II şi mai enervanţi decât primul, dau BUZZ doar ca să se afle în treabă. Întrebaţi fiind "ce dracu' vrei, bă?" ei îţi vor răspunde, inevitabil, "nik". Am ajuns să cred că viaţa lor depinde de butonul ăla cu ! pe el.

3. Oameni proşti care dau Buzz de tipul I iţi provoacă o poftă nebună să le rupi gâtu' [eventual degetele, să nu mai aibă cu ce să te agaseze]. Sunt oamenii care dau BUZZ după aproximativ fiecare mesaj, doar aşa, să se "asigure că l-ai citit".

4. Oameni proşti care dau Buzz de tipul II sunt oamenii care te stresează cu Buzzuri şi zeci de mesaje chiar dacă la statusul tău scrie clar "Not at my desk", "Be right back" sau orice ar putea sugera într-un mod discret că nu eşti la afurisitul tău de birou.

5. Oameni nerăbdători care dau Buzz ăstora chiar n-ai ce să le faci. Se enervează dacă nu le răspunzi imediat, şi mai dau şi Buzz, ca să fie siguri că nu le răspundeai altora înaintea lor. Nu îi interesează că ai treabă sau că nu ştii ce să spui. Or să dea BUZZ până or să le cadă degetele.*

6. Oamenii care dau Buzz cand e ceva important nu sunt nebună, înţeleg genul ăsta de oameni şi nu am nicio problemă cu ei-din punctul ăsta de vedere.

Acum, că aţi terminat de citit, vă puteţi întoarce la mult prea utilizatul Yahoo! Messenger, să daţi un BUZZ şi să spuneţi "Fathaaa, stii ce-am citit pe blogu' uneia????????" Asta, bineînţeles, dacă ştiţi să scrieţi corect "ştii", " ce-am" şi nu spuneţi "lu' una", lucruri de care ma îndoiesc. Ah, da, şi nu uitaţi să îi daţi Buzzuri multe, până răspunde! Doar trebuie să afle stirea, nu
?


*Din păcate, niciun caz de acest gen nu a fost înregistrat încă.

0 comentarii: