vineri, 25 noiembrie 2011

Către cre[ş]tini

Eu am o mare problemă cu oamenii ăştia. Nu cu religia în sine, am o problemă cu toţi fraieraşii şi toate proastele care se cred mari credincioşi. Da, eu am voie să critic, pentru că nu mă duc la biserică, nu mă cred mare creştină, nu ţin post şi alte ritualuri. În concluzie, îmi permit să critic.

  • E păcat să te fardezi.
  • Nu sunt sigură, dar cred că e păcat şi să te epilezi, din moment ce asta ar strica perfecta creaţie a lui Dumnezeu, nu?
  • E păcat să faci sex înainte de căsătorie.
  • E păcat să fumezi.
  • E păcat să bei.
  • E păcat să nu ţii post.
Restul nu mă interesează. Idee: ce-ar fi să vă uitaţi întâi la voi, pe urmă să vă daţi coate şi să ziceţi "vaaai, fatăăăă, Mary nu crede în Dumnezeeeeeeu!" Treaba mea în ce cred, oricum ar fi prea greu de explicat unor fâţe proaste.

P.S.: Cred mai mult în teoria evoluţionistă decât în cea băgată pe gât de biserică. Problem?
P.S.2: Aştept fâţele să mă bârfească mai cu spor decât de obicei, probabil în club, la o ţigară, după care să se laude cu cât de mult cred ele în Dumnezeu. Hai, marş.

One-minute-later edit: cu dedicaţie.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Asa micuta mea perfecta!! Da-le cu flegma in ochi =))
mie mama imi zicea sa ma duc la biserica :)) si i-am zis ca nu ma duc ca dupa oricum o sa injur :))

Anonim spunea...

ih..tot ce tine de religie ma dezgusta

Bloody Mary spunea...

Mie, din contră, mi se pare foarte interesant, şi-mi face plăcere să studiez religiile lumii. Dar e o diferenţă, totuşi, între a studia şi a-ţi fi băgate pe gât diverse concepte înţelese greşit de fâţe proaste.

Suflet de curva spunea...

din acest punct de vedere, gandim la fel

triad spunea...

e pacat sa critici si sa judeci. deci te rog, corecteaza-ti limbajul! ca le cam strici peisajul ipocrit al astora de nu te suporta..si nu am inteles de ce..cumva iti dau de mancare sau te intretin =)) ? what the fuck happens with this people?

Bloody Mary spunea...

Mă înconjoară. Şi e suficient. E mai rău decât dacă m-ar întreţine asemenea făpturi ipocrite.