marți, 31 mai 2011

Cate carti se pot citi intr-un an [?]

Mai sunt cateva saptamani pana se implineste anul de cand am inceput sa tin carnetul cu carti pe care le-am citit, deci am timp sa le termin si pe astea doua pe care le mai am. Pana cand o sa va spun eu cate am citit, va invit sa ghiciti. :-)

P.S.: Da, raspunsul o sa cuprinda si astea doua aflate inca in curs de citire.

sâmbătă, 28 mai 2011

Franz Ferdinand - Darts Of Pleasure


Detalii alta data.

duminică, 22 mai 2011

Stimati pesti, corali, moluste si alte locuitoare a Baltii Albe!

In primul rand, sa va ia naiba de porci. Daca se intampla un cacatel infim si pe Crangu Meiului nu-i curent, ghici unde e: PE BALTA ALBA! Daca noi n-avem apa trei zile, ghici cine are: Balta Alba, normal! Uneori ma intreb daca, in timpul penelor de curent, oamenii astia stau cu luminile aprinse doar ca sa ne faca noua in ciuda.

Acu' cateva zile, cred ca...doua? Cred? La noi s-a luat curentul. Pe Balta Alba nu, evident. Pe toata strada nu era decat o singura lumina. Rosie. Nu, nu era de la bordel, dar erati pe aproape. De la carciuma. Lucru care m-a bucurat enorm! VA DATI SEAMA?!?!?!?! [Majuscule ca sa sublinieze gravitatea situatiei] DACA MA TREZESC LA 2 SI VREAU SA MA DUC LA CARCIUMA SI N-O NIMERESC?!?!?!?!?! MAAAMA, CE BINE CA ARE UN BEC CAND PE TOATA STRADA E OPRIT CURENTUL! Referitor la boii astia de pe Balta... Cred ca la blocurile lor au niste sclavi micuti care pedaleaza cand se ia curentul, ca ei sa aiba lumina, si noi nu. Va urasc, bai. Si sper sa vi se arda becurile.

Gata cu sfarsitul lumii!

Cum, deja? Da! Deja! Dupa ce a scos nu stiu cati bani [multi, oricum, e doispe jumate, nu ma apuc sa calculez la ora asta] din preziceri si tot felul de chestii la telefon, Nenea Prezicatoru' lu' Peste a anuntat ca...gata. Se amana sfarsitul lumii. La mine incepuse deja de ieri seara, cand s-a luat curentul. Daca-mi aduc aminte zilele astea, o sa scriu un post dedicat porcilor de pe Balta Alba, care au mereu curent si apa cand noi n-avem. Pana una-alta, ma duc sa ma culc. De bucurie ca nu mai vine sfarsitul lumii, nu mai invat pentru nicio teza! :-))

sâmbătă, 21 mai 2011

Impresii pre-apocaliptice

Conform unui nene pe care nu mai stiu cum il cheama, la noapte....Stai, la 4 e noapte sau dimineata? A rasarit soarele la 4? Ma rog...La noapte/dimineata...crapaaam! In cazul in care cititi postul asta inainte de 4 a.m., nu sunteti siguri daca o sa crapam sau nu. Daca-l cititi DUPA 4 a.m., traim sigur. Ce ma amuza pe mine este data la care se fac preziceri din astea. Tot nenea asta a mai prezis si in '94 un sfarsit. Si, ghici ce: m-am nascut eu. In noaptea zilei[lol] de 21, e ziua mea. Pentru ca e 21. La data sfarsitului oficial al lumii, iar o sa fie ziua mea. O sa fac fix opt'spe ani. La majoratul meu n-o sa vina nimeni, pentru ca toti or sa fie prea ocupati sa se crizeze. Oricum, revenind la nenea asta... In seara asta, m-am gandit eu, n-o sa dorm. O sa imi fac de lucru pana la 3, probabil o sa invat Commedia dell' Arte, pentru teza, o sa caut asemanari si deosebiri dintre Ionut Jder si d'Artagnan, d-astea. Pe la 3, o sa pornesc PC-ul si o sa scriu pe blog cam ce simt inainte de sfarsitul lumii, si ce simt dupa. Pe urma o sa dau click pe "publicati postare", si o sa ma culc. Sper, acum, sa rezist pana la ora aia, pentru ca-s cu creierii in paranteze de cateva saptamani, si nu-mi doresc decat sa dorm.

P.S.: O sa ma grabesc sa termin "Lolita", macar sa stiu ca am facut si eu ceva bun inainte de Marea Crapare.
P.S.2: Imi place mult sa folosesc cuvantul "crap" pentru ca seamana cu englezescul "crap". :-)

De unde vin bancurile si etapele unei relatii


Bancurile se inventeaza cand se ia curentul, si lumea nu mai are ce sa faca.

-Domnule doctor, cred ca am o problema... Cred ca am putina paranoia, putina bipolaritate si putina manie a persecutiei...
-Nu va faceti griji, sunteti perfect in regula! Nebunii nu-si dau seama ca au probleme, cred ca cei din jur sunt nebuni!
-Ehe... Pai si cei din jur sunt putin nebuni, din moment ce se uita la mine cu securea in mana, cand dorm!

vineri, 20 mai 2011

Ceva dragut pentru fiecare zi

33 de secunde de "awwwwwwwwwwwwwww". Dati click cu incredere pe cheeseburgerger si bucurati-va de cel mai dragut soldat si cea mai pufoasa pisicuta. :-)


see more Lolcats and funny pictures, and check out our Socially Awkward Penguin lolz!

joi, 19 mai 2011

Studiu deosebit de distractiv, yoobix!

Studiul a inceput la 20:55. Sau, cel putin, era programat sa inceapa. Mi-a luat un minut sa-mi storcesc creierii sa scriu in pitzi-talk, dar am reusit! Rezultatul:





Daca am vazut eu ca nu se sperie mai nimeni si mai e putin timp, am dat si mass [ce se vede in bara sunt reactiile]:
Si reactiile la dimensiuni decente:




Nu stiu ce-ati simtit voi, dar eu inca rad. Stiu ca mai sunt 8 minute pana se termina, dar o sa-l public mai devreme. Pur si simplu nu mai am rabdare!

Ce am vrut sa obtin cu chestia asta? Sa va fac pe multi sa realizati cat de absolut de penibili sunteti. Multumesc mult Andreea-Bă, pentru idee si pentru informatii. Si Flavia, pentru sustinere, in timpul orei de fizica, a ideii "Bai, eu cand ajung acasa imi pun un status din asta, sa vad cati reactioneaza, si pun reactiile pe blog!" Ce sa zic... Traiasca scoala!

P.S.: Mai erau doar 6 minute. Nu mai pot.

marți, 17 mai 2011

Tipuri de prostie

Prostia, la fel ca multe alte chestii, se imparte in multe categorii. Eu o sa amintesc doar cateva, cele pe care le intalnesc aproape zilnic.

Prostia de tip I: Prostii de tip I ma deranjeaza prin nesimtirea de care dau dovada. De parca nu le e de ajuns ca sunt prosti, se mai poarta si de parca ei sunt centrul universului. Se imbraca, evident, corespunzator. Adica aratand nesimtire fata de ochii celor din jur.

Prostia de tip II: Prostii astia ma intriga. Sunt atat de prosti, incat se cred destepti. A nu se confunda cu prostia de tip III. Prostii de tip II chiar CRED ca sunt destepti! Nu le zdruncinati credintele, va rog.

Prostia de tip III: Recunosc, n-am intalnit prea multi prosti din aceasta categorie. Stiu sigur, pentru ca eu mi-as da seama imediat, din simplul fapt ca aici intru si eu. Prostii astia se dau destepti. Vorbesc doar cand sunt siguri pe ceva, ca sa aiba mereu dreptate. Citesc, se documenteaza, dar tot prosti sunt. Diferenta e ca nu le permit celor din jur sa-si dea seama de prostia lor.

Prostia de tip IV: Poate cel mai deranjant tip de prosti, specimenele din aceasta categorie manifesta simptomele de la tipul I si II. Se recunosc usor, prin faptul ca-si bat joc de munca altora, cand stiu foarte bine ca tartacutele lor seci nu i-ar ajuta niciodata sa se ridice macar la jumatate din nivelul rezultatului muncii celuilalt.

Prostia de tip V: Cunoscuta si sub numele de prostie exclusivista. Prostii acestia tind sa-si faca haite si sa umble numai in ele, ignorand cu desavarsire ceilalti prosti. De destepti nici n-are rost sa mai zic...

Prostia de tip VI: Prostii-de-mahala se incadreaza perfect in aceasta ultima categorie. Vor urla si se vor tavali pe jos, in incercarea lor patetica de a-i convinge pe toti de prostia lor.

BONUS! Prostia cool: Cel mai grav tip de prostie. Comportamentul este ciudat, trec de la o parere la alta cum trece un bipolar de la o stare la alta, fac orice ca sa fie primiti in grupa exclusivista a prostilor cool.

Pentru sugestii, lasati un comentariu, iar eu voi incerca sa analizez si celelalte tipuri.

P.S.: As aprecia sincer daca ati lasa si un comentariu cu tipul de prostie in care va incadrati. :-)

luni, 16 mai 2011

Giveaway


Tocmai am aflat despre giveaway-ul organizat de Stephanie, iar bijuteriile mi s-au parut atat de frumoase, incat n-am putut sa nu mi le doresc...

Puteti sa va inscrieti aici. Daca nu va intereseaza giveaway-ul, mi-am aruncat un ochi pe site, si toate bijuteriile sunt absolut su-per-be! :-)

duminică, 15 mai 2011

Pentru ca nu pot sa ma abtin

joi, 12 mai 2011

Mircea Badea si parerea noastra despre 'crestini'

Spun "a noastra" pentru ca si eu gandesc exact la fel.

miercuri, 11 mai 2011

Idei de cadouri

Mai e pana la ziua mea... Dar, va rog, inspirati-va! Click.

URGENT!!!

Recomand: click. Avertisment: pozele va pot provoca o criza foarte placuta de ras.

luni, 9 mai 2011

Love to the fullest-Reese Witherspoon


Stiind ca oricum nu primesc nimic de Paste, am pus un x micut pe un catalog de la Avon, in dreptul parfumului "Love to the fullest", de la Reese Witherspoon. Cand ajung sambata acasa, gasesc pe pat doua cutiute... Intr-una parfumul, in cealalta-bijuteriile. Eu, de fapt, vroiam bijuteriile, care in catalog erau VERZI. Si cand le-am desfacut, n-au fost nici pe departe verzi. Au fost albastre. Dragute, totusi, dar albastre. Si parfumul recunosc ca nu mi-l doream, nu-mi inspira cine stie ce... Pana l-am desfacut si l-am incercat. Dupa asta, a devenit parfumul meu preferat. "Mai preferat' chiar decat Hypnotic Poison, de la Dior.

Totusi, cel mai frumos cadou pe care o sa-l primesc de Paste cu intarziere este... Pearl. :-)

Cea mai mare dorinta a mea

Saptamana trecuta am reusit sa-mi rup conversii atat de rau, incat simteam asfaltul sub soseta cand mergeam. Asa ca m-am dus sa-mi caut ceva dragut de incaltat. Dupa x locuri oribile cu oameni nepoliticosi, ajung la Leonardo. Aveam amintiri foarte placute de la Leonardo din Focsani, de unde imi luasem acum cativa ani niste cizme superbe. Si unde fusesem servita imediat si cu amabilitate. Intru, deci, la Leonardo, undeva in spatele Pietii Dacia. Ma uit, gasesc niste conversi draguti (bej) si niste conversi frumosi (negri). Vine o tipa-cu-pretentie-de-doamna, cu par negru, buze rosii si guma de mestecat care se lipeste de cerul gurii-ce alt motiv ar fi avut sa o mestece cu gura deschisa? Se sinchiseste sa se utie la modelele pe care le vroiam, si intelege [destul de greu] ca vroiam 39-40. Se duce in depozit si ma lasa desculta pe scaun. Doua. Zeci. De. Minute. Dupa care apare cu aceeasi fata de te-chis-in-freza si-mi spune "n-avem". Ok, n-am zis nimic, doar am rugat-o sa-mi aduca orice gaseste negru, 39-40. Vine dupa alte 10 minute cu o pereche de conversi...roz. Incredibil de roz. Ma enervez, dar reusesc sa-mi gasesc puterea de a zambi si a zice "multumesc oricum, o zi buna!". Doua zile mai tarziu, ma duc iar. Aceeasi vaca oribila. Gasesc iar niste conversi frumusei, si o rog iar sa-mi aduca 39-40, de data asta SPECIFICAND CLAR ca NU VREAU CU ROZ SAU CU ALB. Se duce iar in depozit [desi am impresia ca trecea printr-un portal sau ceva, de venea asa greu] si apare dupa 20 de minute cu niste conversi lila cu mov si cu roz. Ma enervez, imi iau rucsacul si plec injurand-o in gand.

Acum, cea mai mare dorinta a mea este s-o pocnesc pe vaca aia oribila cu o cutie de pantofi peste fata pana cand ii intra botul ala rosu in curul fundului capului! Imi pare rau, imi placea Leonardo, dar n-o sa mai intru vreodata acolo. Prefer sa fac drumul pana la Focsani, daca doar asa pot sa ma asigur ca o sa fiu tratata cum trebuie.

sâmbătă, 7 mai 2011

Nu e bine sa te scarpini in urechi!

Daca urechile iti sunt gadilate placut de melodia asta, lasa-le sa se bucure linistite. :-)

vineri, 6 mai 2011

Ioane, a-nnebunit lumea! (Ce cacat?!)

Postul l-am scris dupa ce l-am sunat pe colegul meu Ion, si i-am zis "Ioane! A-nnebunit lumea!" Auditie placuta. :-)

Post aniversar

La multi ani, Flippy!