sâmbătă, 30 mai 2009

Abuzul de Mass-uri

Eu-s mai proastă, aşa, de felu' meu, şi nu înţeleg unele chestii. Cum ar fi: de ce să dai buzz, de ce să asculţi manele, de ce să te uiţi la telenovele, de ce să îţi pui un kil de 'haur' la gât, de ce să fii prost etc. Întrebarea de azi este: de ce să dai mass? Nu spun că eu nu dau niciodată, dar când dau, nu scriu tâmpenii. Top 10 mass-uri idioate:

10. "vand tricou armani original, 20 de euro, scz d mass" Aşa, si? Dacă vreau tricou original Armani, mă duc şi-mi cumpăr.
9. " kre are noua manea de la suncan uragan? " Uite, frate... Am înţeles că tu n-ai bani de dat pe CD-uri cu manele sau pe dicţionare [apropos, se scrie "şuncă-n"], pentru că îţi cumperi tricouri originale din bazar pe care le vinzi apoi la supra-preţ, dar asta nu îţi dă dreptul să deranjezi o listă întreagă! Două sfaturi: 1. Lasă-te de piraterie. 2. Dacă nu vrei să asculţi sfatul unu, măcar caută singur.
8. "care iese pe afara?" Hai că ies eu! Ce mai contează că eu sunt din Buzău şi tu din Timişoara? Doar ai întrebat cine iese pe afară, nu? Că îţi cădeau degetele dacă îţi întrebai, pe rând, vecinii şi prietenii. Normal.
7. "http://printsezzaqhuffitzzzeee.hi5.com comm pllssssss dau bak :*:*:*:*:*:* :X:X:X:X:X:X:X" Pun pariu că tu eşti genul de om care îşi începe o discuţie cu Buzz. Pun pariu că ai sta în limbă pe şinele de cale ferată pentru un "comm". Şi am dreptate, nu-i aşa? Dar, scumpa mea pitzi cu creierul cât o aspirină, nu poţi să îţi pui la status, sau să îţi rogi prietenii să-ţi lase "comm"? De ce trebuie să deranjezi o listă întreagă pentru asta?!
6."kre vb ji q mn?" Probabil persoana care te bagă în seamă fără să dai mass-ul ăsta tâmpit,nu crezi?
5. "Mishu t ubxx ji vr s fiu qhu tn...provocareeee=))))" Provocările de genul ăsta sunt prea complexe pentru creierul meu. Persoanele care le dau sunt prea tâmpite pentru atenţia mea.
4."papa all am plekt nb:*:*>:D<>:D<" Adică stai, că nu mă prind: nu m-ai băgat în seamă 12 ore cât ai fost online, şi te găseşti să-mi spui acum noapte bună?! Nu poţi să le zici numai ălora cu care vorbeai?!
3."sall all" Fii sincer, acum: chiar n-ai ce face?! Nu?? Eu am, aşa că scuteşte-mă de saluturi dacă nu ai de gând să vorbeşti cu mine!
2."cine vrea sa fie cu mine?" Măi...Tu eşti o fată frumoasă/un băiat frumos... Deci cum să-ţi zic eu ţie să nu te jignesc şi fără să exagerez... NIMENI.
1."dak nu dai la toata lista iti moare mama....scz d mass nu ma risk" Cred că pot spune, fără să fiu contrazisă, că e cel mai idiot mass pe care îl poate trimite cineva. Şi uite o chestie: dacă dai mai departe, te omoara alţii, cu mai mult creier în cap decât tine!


Serios acum, pe voi nu vă enervează mass-urile? Sau faceţi parte din categoria oamenilor care dau câte unul la fiecare minut?

3 comentarii:

47 spunea...

De când am început să dau ignore ţăranilor de oraş nu mai am probleme d'astea. Încearcă şi tu:D

Bloody Mary spunea...

Deja am facut-o! :-P Dar se plang prietenii ca primesc mass-uri d-astea...

Anonim spunea...

nici nu ma intereseaza de mass-urile voastre, si ce dak trimite lumea? nu ma deranjeaza, ce plm... dak stai sa te gandesti ce sa faci pe mess de plictiseala? asa te mai injuri putin pe mess, un ignor, alea alea. k altfel nu ar mai fi nimik din mess-u asta.