luni, 5 octombrie 2009

22 motive sa fii girlie fara complexe-partea I

Eu cand n-am ce face, imi iau reviste. Si cum aveam de asteptat in gara o ora juma', am zis ca nu mi-ar strica niste tampenii gen Bravo, Bravo Girl, Cool Girl, Popcorn-macar pentru bancuri si postere. Si cum ma plictiseam eu acolo, pe peron, gasesc in Cool Gril o pagina ROZ, 'Blonda de la drept' imbaracata in ROZ, si care are intr-o mana un catel imbracat in ROZ, si in cealalta, o gentuta mica si... normal, ROZ. Si titlu, mare: 22 motive sa fii girlie fara complexe. Prima reactie: sa dau pagina. A doua reactie: m-a apuc rasu'. A treia reactie: sa citesc inainte sa rad. Marele articol ROZ:

  1. Sunt atatea locuri unde intrarea e libera pentru fete, asa ca de ce sa incerci sa te transformi intr-un baietoi?---Vezi? De ce sa-ti faci operatie de schimbare de sex?
  2. Poti purta tocuri, care te inalta si ii fac pe baieti sa te fluiere pe strada. Nu ca emoistele alea cu vesnicii lor bascheti, care trebuie sa se ridice pe varfuri ca sa ajunga sa sarute un baiat...--Woooo,hooo! Gagicaaaa! Ce buna esti! Imi dai si mie numarul tau? Unu la mana. Doi la mana: cu tocuri de 20, trebuie sa se ridice el pe varfuri ca sa ajunga sa te sarute. Cat crezi ca o sa mai tina cu el? O zi, doua?
  3. Se spune ca 80% din baieti prefera fetele naturale, fara make-up. Nu-i nimic, mai raman ceilalti 20%, care iti vor adora buzele catifelate date cu gloss, bujorii din obrajori (traiasca blush-ul!) si genele lungi si rimelate.--Cum spuneam mai devreme, "Woooo, hooo! Gagicaaa! Ce buna esti!". Astia-s ceilalti 20%, care iti vor iubi tencuiala de pe fata. Nu s-a plans niciun baiat de putin rimel [putin], dar nu e chiar cea mai placuta chestie din lume sa-i dai un pupic plin de gloss.
  4. Cele mai faimoase calendare din lume, din toate timpurile, au avut numai modele cu look girlie.--Asa-i. Asa ca dezbraca-te, fa-ti repede niste poze si pune-le pe hi5, poate te remarca vr-un mare fotograf.
  5. Toate rockeritele gothice nu viseaza decat la oja pastel, ca a ta. Folosesc negru pe unghii de nervi ca nuantele deschise nu se potrivesc cu muzica pe care o asculta.--Da, asa-i. Mi s-a incretit un fir de par de nervi ca nu pot sa ma dau cu roz pe unghii.
  6. De ce sa-ti doresti altceva, cand te poti bucura de plete, de talia de viespe si de sanii tai minunati?--Da' ce, daca nu esti 'girlie' nu poti sa te bucuri de ele? Iti interzice cineva?
  7. Daca ai fi o tipa punk sau pop-rock, atunci ar trebui sa faci pe grozava. Asa insa, poti plange oricand si fara nicio problema...cand mergi la cinema.--Si te mai miri de ce te ocolesc baietii.
  8. Desi uneori sustin altceva, toti baietii vor sa fie cu o fata ultra-feminina, care sa poarte rochii si sa fie sensibila.--Da, sunt sigura ca toti baietii vor sa fie cu o Barbie smiorcaita. Si eu port rochii si sunt sensibila, chiar daca nu sunt 'ultra-feminina', si pana acum nu s-a plans nimeni.
  9. Cand ai pus ochii pe un tip si vrei sa-l seduci, nu e nevoie sa-i servesti nu stiu ce discurs sofisticat. E de ajuns sa-ti fluturi genele, si gata!--Clar. Daca vrea una frumoasa si proasta, e al tau.
  10. Ii poti trimite iubitului biletele si SMS-uri romantice, prin care sa-i spui cat de mult il iubesti. Si din cand in cand ai voie sa-i si desenezi pe brat inimioare cu initialele voastre.--Eu si prietenul meu suntem rockeri amandoi, deci nu avem voie sa ne trimitem SMS-uri de dragoste, sau sa ne spunem ca ne iubim. E interzis. Daca vrem sa face asta, tre' sa ne imbracam in roz mai intai, sa nu ne aresteze...
  1. Poti sta vara la o terasa si sa mananci o inghetata imensa de fructe asortata cu fusta ta multicolora.--Mie-mi place inghetata de vanilie. Si de menta cu ciocolata. Si le mananc si fara sa fie asortate la hainele mele.



Va urma.

2 comentarii:

Abramburica ^_# spunea...

Vreau urgent si partea a IIa... Adica "tips-urile" alea le stiu... dar interpretarile tale sunt ... "bomboana":))

Bloody Mary spunea...

In seara asta, promit! :-)