miercuri, 7 octombrie 2009

22 motive sa fii girlie fara complexe-partea a II a

  1. E incredibil cate colege vin sa-ti ceara sfaturi de make-up sau ce sa faca atunci cand sunt parasite... E cazul sa te gandesti sa-ti deschizi o afacere.--E incredibil cate colege vin sa-mi ceara sfaturi de "mi-a dat papuciiiiiiiii!!! *snif snif* Ce ma faaaaaaaaaaaaaaaaac??!! *snif snif* si fara sa arat ca o Ciumafaie.
  2. E minunat sa stai o zi intreaga la coafor, sa-ti faci unghiile si sa iesi de acolo simtindu-te ca o printesa gata sa cucereasca lumea.--E minunat sa dai cu banii pe fereastra pentru ceva pe care puteai sa ti-l faci singur, care oricum nu te tine si nu iese cum ai vrut tu.
  3. Nu e nevoie sa fii cea mai frumoasa ca sa fii girlie. Trebuie insa sa fii girlie pentru a fi frumoasa.--Vai, urata de mine. Cred ca o sa imi pun o punga de hartie pe cap, de rusine.
  4. Viata ar fi super-trista daca ai fi obligata sa te imbraci numai in negru sau gri. Dar asa, cu atat de multe culori la dispozitie, te simti minunat. dar cine TE OBLIGA sa te imbraci numai in negru sau gri? Paranoica [,] crizata ce esti!
  5. Poti darui flori tuturor colegelor de clasa, asa, doar pentru ca a venit toamna si te bucuri sa le revezi.--Pot darui cate un pumn in moaca unor colege de clasa doar asa, pentru ca sunt niste jigodii si merita. Cat despre flori... Le pot darui "prietenelor" mele flori si fara sa fiu "girlie" fara sa imi zica nimeni nimic. [Delia, esti libera sa-ti amintesti ca ti-am luat, de ziua ta.]
  6. Iti poti schimba ori decate ori ai chef husa de telefon. Nimic nu e mai periculos decat sa nu fii conectata la cele mai noi trenduri!--AAAAH!!! AJUTOR!!! Urasc moda si ma doare fix in cur de ea!!! Credeti ca o sa mor...? Mda, nici eu. :-)
  7. Iti poti invita prietenele la tine, sa faceti impreuna o prajitura. Apoi o mancati pe toata, radeti o seara intreaga si-i barfiti pe baietii din liceu.--Pot sa imi invit prietenele la mine, facem o prajitura, apoi ne petrecem un weekend de toxi-infectie alimentara in spital.
  8. Cei mai vestiti creatori de haine si de parfumuri din lume muncesc din greu ca sa arati si sa te simti bine. In cazul asta nu-ti mai trebuie nimic ca sa fii fericita.--Da, adevarul e ca simt o placere sadica atunci cand ma gandesc ca Lacroix si Dior se zvarcolesc in somn ca sa scoata un parfum care sa imi placa mie. [Am o slabiciune pentru parfumurile bune]
  9. Ai dreptul sa faci o criza de nervi, cand, dupa ce ai stat trei ore sa te hotarasti cu ce te imbraci si inca una ca sa te pregatesti, iti agati dresul in scaunul din autobuz.--Extra! O sa faci rost si de un scaun, pentru ca toata lumea o sa coboare la prima statie dupa crizele tale de isterie.
  10. Oricine iti poate reprosa oricand orice, dar numai ca nu esti o fata adevarata-nu!--Esti proasta. Si urata. Si nu stii sa te imbraci. Si puti. Si fardul ala verde nu merge cu fusta roz. Dar esti o fata adevarata, asta nu pot sa spun ca nu e asa!
  11. Poti savura linistita revista CG pe o banca, dupa ore, in timp ce catelul tau face ture vesel prin parc.--E vorba despre acelasi catel care sta in posetuta roz, nu? PROMIT sa sun la protectia animalelor cand te vad!
Cam astea ar fi aberatiile revistei, mai am doua bonusuri pentru voi: O poza cu mine, si o poza cu o 'girlie'. Stabiliti voi cine are mai mult simt al bunului gust.


















[Poza schimbata la isteri...insistentele domnisoarei Dana]

3 comentarii:

Vulgar Shoki spunea...

ba , aia e j-rockera,visual kei.
:|
nu e girlie.
mai bine puneai o pitzi.
e gen lolita,si astea asculta rock japonez,pop japonez,si muzica goth japoneza, ba,mori.

Abramburica ^_# spunea...

:) prea tare postu' ... si... JESUS! E ROZ :o

Vulgar Shoki spunea...

si daca e Roz ce?
si cyberii poarta roz,asta inseamna ca's pitzi?
WTF?