marți, 25 mai 2010

Foarte impresionant.

-Ba! Ce faci, ba?
-Stai, ba, nu acum! O impresionez pe una!
-Ooo... Bravo, fratica! Si cum faci?
-Ii zic ce bine arat si ii spun ca n-am mai dat de vr-o 4 luni pe la scoala, da' maine trebuie sa ma duc si pun si ":((:((:((:((:((:((:((", ca sa vada ca sunt smecher!
-Bravo, fratica! Sa-mi zici si mie ce-a iesit!

Curiosi ce-a iesit? Ei i-a iesit mancarea pe esofag, si lui i-a iesit d-un ignore. Concluzia: discutie prosteasca intre doi prosti. Acum, ce vroiam sa va zic? Ah, da.

Eu, ca multe alte fete normale, nu sunt impresionata de bani, haur, sucarime, dusmani, dispret fata de scoala, lista infinita de curve, de cat de agramat si analfabet e respectivul, cadouri, masini bengoase, haine dă firmă si avatar scarbos. Singura chestie cu care pot fi eu impresionata, e inteligenta. Bine, sunt doua chestii: inteligenta si diacriticele [asta doar daca scrii corect, evident]. Nu inteleg nevoia unora de a chinui limba romana in ultimul hal. Nu inteleg DE CE si-a dori cineva sa-si puna avatare scarboase, cu un burtos fara camasa si cu ochelarii de soare pe fata [in casa, evident]. Si, in incheiere, ma pis cu benzina peste banii vostri. Cumparati-va, dracu', o carte de gramatica, daca tot vreti sa-i folositi!

P.S.: Catre toti "pretendentii": tu mai intai invata sa vorbesti corect, si pe urma sa ai pretentii la mine.

3 comentarii:

ivoire spunea...

SUNT FIX DE ACEEASI PARERE !

Suspecta spunea...

Mai nou ca sa fii cool si smecher trebuie sa nu iti placa scoala,sa nu iti placa sa citesti......asta e Romania azi...

Bloody Mary spunea...

Da. Cica noi suntem viitorul. Noi trebuie sa schimbam ceva. Ce sa schimbe o mana de oameni in fata unui car de prosti?!