joi, 27 mai 2010

Te crezi tare, dar nu esti.

Nimic surprinzator, pana acum. Iti iei numai haine dă firmă, ca sa ne arati ce? Nu stiu, si nu-mi pasa. Te porti cu toti de parca suntem sclavii tai, pana cand ai nevoie de cineva si incepi cu milogeala ta patetica. Atentezi in special la lucrarile de la engleza ale Anei, Mariei si la a mea. Si la pungile cu mancare ale colegilor, din care nu ai fost poftit sa te servesti. Te dai mare "smecher", cand tu nu stii sa legi doua vorbe si scrii "Dacia" cu d mic. Vorbesti de parca esti constipat, dar te dai "tare". Evident. Ne spui tuturor ca hăhăhă ce prosti suntem ca venim la banchet in costum si in rochii. Tu esti cool, tu vii in blugi. Ca sa-ti demonstrezi buna crestere si simtul elegantei, pe care tu nu-l ai. Cand esti poftit sa iesi pe afara cu ai tai colegi DE CLASA, vii la pachet cu inca un tip care n-are nicio legatura cu clasa noastra. Te duci la mate-info, cand pe tine te ajuta Andrei sa treci clasa, dupa cum a spus, glumind. Eu nu glumesc. Te legi de toti, sperand ca asta le distrage atentia de la defectele tale. Barfesti mai rau ca o muiere, dar tu esti "cool", mai! Si, in final, nu uita sa mormai niste injuraturi la adresa mea, ca sa te rogi de mine, putin mai tarziu, sa te ajut la lucrare.

Te crezi tare, dar nu esti. Si ghici ce! Pe mine nu ma impresionezi.

Nebunie

Sau autocontrol. Depinde cum vrei s-o iei. In afara de terminarea si publicarea romanului, cea mai mare dorinta a mea este sa dau unora un pumn in moaca. Nu-mi pot exprima dorinta arzatoare de a le scoate unora vr-o cativa dinti. Sincer. In afara de pumnul in moaca, mai exista si piciorul in cap. Mi-ar face o placere sadica sa vad cum i se scurge creierul-muci prin crapatura pe care i-am facut-o. In afara de asta, ar mai fi datul cu capul de coltul bancii, calcarea cu betoniera si dorinta de a-i vedea pe unii in vase canopice.

Dar, totusi, eu sunt o fiinta pasnica si draguta. Dragalasa, chiar. Si nu as putea sa fac astfel de chestii. Nu ca nu mi-as dori sau pentru ca n-as avea putere/tarie de caracter, dar ma gandesc ca nu are rost sa-mi stric viata mea frumoasa din cauza unor forme de viata inferioare, nu? Plus ca eu, spre deosebire de altii, imi folosesc ratiunea.

Si cica nu suntem idioti

Daca ne face cineva idioti, ne suparam. Normal. Dar cum altfel suntem cand ne omoram intre noi pentru niste hartii? Pentru niste hartii colorate frumos, plastifiate, cu chipurile unor personalitati pe ele. Valoarea REALA a acestor hartii? Costul de fabricatie, care oricum e aproape acelasi pentru toate modelele. Mai stupid e ca ne omoram intre noi si pentru niste chestii care, pana la urma, nu exista! Cum ar fi banii de pe card. Aici nu mai exista nici macar costul de productie. Trebuie doar sa ti se introduca vreo cateva cifre VIRTUALE care iti permit sa scoti bani reali din banca. Mie mi se pare ciudat, oricum. E ceva de genu':
"Ai sa-mi dai bani?"
"Am numai pe card. Daca poti sa-i iei fara sa mergi la banca, da-i drumul."
Ma intreb daca exista, macar, atatea hartii cat suma totala a banilor virtuali de pe carduri.

Ce mai mancam

Am fost recent in parc, cu rolele. Surprinzator, niciun domn politist n-a venit sa ne spuna sa ne dam cu rolele la noi in curte. Oricum, nu asta era ideea. Fiind cald si fiindu-mi foame, m-am gandit sa-mi iau inghetata. Si pt ca n-aveau cu ce-mi place mie [menta si ciocolata] mi-am luat o cupa cu menta, si una cu ciocolata. Ce vroiam sa va intreb, de fapt... Ati mancat vr-odata ciocolata Laura cu detergent si pasta de dinti? Nu? Atunci, ar fi cazul sa va luati o inghetata de unde mi-am luat eu.

marți, 25 mai 2010

R.I.P.

Poem pt Bahoy de la Buzău

ATENŢIE! CONŢINUT EXPLICIT! [Deşi e vorba doar de chestii absolut normale.]

Peste văi şi peste dealuri, ce se vede-n zare?

Aoleu, ia uita-te ! E o burtă mare !

E Bahoy, plimbându-se ca marele Vodă !

Ce ?! Poate ca Vodă prin lobodă !



Ca Vodă prin lanul de secară, de porumb şi de grâu,

Să se care dracului mai repede, că nu mai vad nimic !

Cred că omul ăsta când se pişă, se pişă un râu !

Poate un fluviu, că doar un râu e prea mic !



Şi când se cacă ? Seamănă c-un elefant constipat !

Poate la faţă, dar aia e constantă, măcar.

Serios, nu cred că există cineva mai antipatizat !

Să-i crape Dumnezeu capul, atât ma rog, doar !



Burta aia seamănă cu un zepelin plutind în derivă,

Mi-e şi frică s-o vad în ochi, d-aia îi ţin închişi !

Eu zic să-i deschizi. Decât să te sperii, mai bine te pişi !

Să dea naiba de omul ăsta nu seamănă cu o andivă !

Ce poti face cu un telefon mobil

Cu un telefon mobil poti:
  1. Sa faci poze. Daca are camera, dar care telefon n-are camera in ziua de azi? Recunosc, e destul de util daca ai nevoie repede de o poza.
  2. Sa faci poze in oglinda. Adica asa.
  3. Sa te filmezi si sa te dai pe net, gandindu-te ca esti foarte tare. Adica asa.
  4. Sa trimiti poze. In caz ca nu te vazusera toti prietenii tai dezbracata.
  5. Sa asculti muzica. Destul de util, recunosc, mai ales pt calatorii lungi. [Exista casti.]
  6. Sa asculti manele la maxim, pe strada. [Recomand Dope.]
  7. Sa trimiti muzica. De preferat manele, ca sa se mai tampeasca si altii, nu cumva sa fii tu singuru' idiot.
  8. Sa-l confunzi cu messenger-ul. Care sunteti pe Cosmote, nu primiti SMS-uri d-alea idioate gen mass-uri? "10 ingeri de caca. Unul pe buda, unul in tufis, unul pe marginea drumului, unul in wc, unul in bucatarie, unul in dormitor, unul din copac, unul in mijlocul drumului, unul in camara si unul citeste mesajul asta." Ma enerveaza. Serios. Motiv pt care nu mai folosesc Cosmote.
  9. Sa stai pe net. Inteleg daca intri sa-ti verifici mail-ul, da' nu sa stai ca obsedatu' pe chat si cand esti in vacanta.
  10. Sa te joci. Evident. Fifa la maxim [pe sistem, se stieee!]
  11. Sa-l arunci dupa menajere. A se vedea Naomi si anume Campbell.
  12. Sa-l arunci in diferite batalii. Aici il citez pe domnul profesor de la istorie. E vorba de lupta de la Posada, unde "romanii au aruncat si ei cu ce aveau... Cu telefoanele mobile, cu....".
  13. Sa vorbesti. Asta ce cauta aici? Chiar mai vorbeste cineva la telefon? Pe dracu'! E clar ca telefonul s-a inventat pentru toate motivele de mai sus! Sa-si bage Graham Bell si Edison unghia-n gat, ei au crezut ca foloseste la comunicare! Ha!

Foarte impresionant.

-Ba! Ce faci, ba?
-Stai, ba, nu acum! O impresionez pe una!
-Ooo... Bravo, fratica! Si cum faci?
-Ii zic ce bine arat si ii spun ca n-am mai dat de vr-o 4 luni pe la scoala, da' maine trebuie sa ma duc si pun si ":((:((:((:((:((:((:((", ca sa vada ca sunt smecher!
-Bravo, fratica! Sa-mi zici si mie ce-a iesit!

Curiosi ce-a iesit? Ei i-a iesit mancarea pe esofag, si lui i-a iesit d-un ignore. Concluzia: discutie prosteasca intre doi prosti. Acum, ce vroiam sa va zic? Ah, da.

Eu, ca multe alte fete normale, nu sunt impresionata de bani, haur, sucarime, dusmani, dispret fata de scoala, lista infinita de curve, de cat de agramat si analfabet e respectivul, cadouri, masini bengoase, haine dă firmă si avatar scarbos. Singura chestie cu care pot fi eu impresionata, e inteligenta. Bine, sunt doua chestii: inteligenta si diacriticele [asta doar daca scrii corect, evident]. Nu inteleg nevoia unora de a chinui limba romana in ultimul hal. Nu inteleg DE CE si-a dori cineva sa-si puna avatare scarboase, cu un burtos fara camasa si cu ochelarii de soare pe fata [in casa, evident]. Si, in incheiere, ma pis cu benzina peste banii vostri. Cumparati-va, dracu', o carte de gramatica, daca tot vreti sa-i folositi!

P.S.: Catre toti "pretendentii": tu mai intai invata sa vorbesti corect, si pe urma sa ai pretentii la mine.

luni, 24 mai 2010

Dau sau nu dau faliment?

Cat credeti ca or sa mai reziste fabricile de jucarii? De la papusi Barbie si masinute, pana la ursuleti de plus, eu garantez ca, in curand, nu or sa se mai fabrice. De ce? Pentru ca, mai nou, copiilor li se inoculeaza ideea de a se juca mult, cat mai mult pe computer si, mai ales, pe internet! Sa nu ne mai miram cand vedem copii de 7-8-9 ani cu telefoanele mobile in fata blocului, ascultand Puya si vorbind ca birjarii [ieri mi s-a intamplat sa aud asta, lucru cu atat mai urat cu cat respectivele erau fetite], cand copiii mici refuza sa mai primeasca jucarii normale, cu care ne-am jucat cu totii, de la parinti. Ei vor Webkinz! Sa stea cat mai mult cu ochii in PC, si cu nasu-n internet!

P.S.: Eu cand aveam 8 ani, CITEAM, nu stateam pe computer! Nici macar nu stiam ce-i ala. Ne certam la scoala, toti colegii, ce inseamna "ring tone", nu ne transferam de la unu' la altu' prin bluetooth ultimele manele. Eu jucam sotron in fata blocului pana la 8 seara, cand intram in casa si eram pedepsita c-am stat prea tarziu, nu ca acum, cand copiii se plimba linistiti pana la cel putin 10-11.

P.S.2: Voi chiar va mirati ca lumea e asa cum e?

vineri, 21 mai 2010

Ciudat

Ciudat. Ciudat, absurd, si asa mai departe. Desi am o stare de tristete permanenta [chiar si atunci cand rad. E rau sa fii stresat], am pe desktop o poza cu mine cu un ditamai ranjetu' pe fata. Probabil ca poza ar fi trebuit pusa pe desktop ca sa ma binedispuna, ca sa-mi aminteasca de ziua mea, ca sa-mi amintesc ce prietene bune am. Nu-mi aminteste. Nu-mi aminteste nici macar de ceva foarte special, sau de ceva ce-as fi uitat. Nu ma ajuta sa ma simt mai bine, si nu-mi provoaca "ganduri fericite". E pur si simplu o poza. Pe care am pus-o pt ca-mi place.





luni, 17 mai 2010

Cum sa fii tampit

E greu sa traiesti cu un prost. Daca e un prost pe care-l vezi zilnic si-ti vine sa-l bagi cu capul in canalizare si sa tragi apa de la wc, e si mai grav. Acum. Nu stiti cat imi e mie de greu. Nu stiti cat m-am chinuit sa nu o dau cu capul de marginea bancii, pentru ca, nu-i asa?, e vorba nu de un prost, ci de o proasta. Pe cand cei cativa baieti de la mine din clasa sunt de treaba [chiar daca mai au si ei momentele lor], exista o jigodie infiltrata printre noi. Capul meu bubuie la 7, cand ajung acasa, pentru ca purceaua fara simt al bunului gust, imbracata ca o taranca, dar cu fitze de Bucuresti, imi blocheaza fericirea. Nu o sa inteleg niciodata... DE CE dracu' sa te ia sa te bagi ca musca in, pardon, curu' calului?! Pai stai in ma-ta-n banca ta, si taci dracului din gura, daca vezi ca esti proasta! Dar cred ca tu nici nu realizezi ca esti de-a dreptul IDIOATA! Din toata stapanirea si calmitatea si din tot autocontrolul meu, i-as fi dat un pumn in ranjetul ala de vaca in calduri!!! Sa-i sara dintii pe toti peretii! Dar, bineinteles, fiind o persoana rationala, nu i-am zis nimic. Dar, indirect, tot o bag de unde-a iesit, in vaca aia de ma-sa, care seamana LEIT cu ea!

Dumnezeu e rocker!

Doua chestii scurte am sa va zic: TU-esti complet nebun, si ti-o dovedesc: Dumnezeu n-a anulat concertul, nici nu a venit Potopul, nici nimic. Deci, Dumnezeu e rocker.

sâmbătă, 15 mai 2010

La naiba, in puii mei!

V-am mai spus ca eu n-am nimic cu homosexualii, eu am ceva cu oamenii disperati dupa atentie.

Nu stiu cati dintre voi asculta asemenea muzica, dar mi-am amintit de cativa cantareti gay de prin anii '70-'80. George Michael, Right Said Fred, Boy George, Elton John, Freddy Mercury. Azi, in schimb, ce avem? Avem Dudu Steel, avem Mircea Solcanu, Rebecka de la Iasi si altii. Concluzie: unde ajunge lumea asta?

luni, 10 mai 2010

Stimate domnule vecin-dedicatie

Asta simt eu zilnic. Vizionare placuta! Click.

duminică, 9 mai 2010

Machiaj urat si glume proaste

Clar, mi-am ratat meseria, si e oficial. Ce sa caut eu la actorie?! Eu trebuia sa ma fac clown. Am zis de multe ori chestia asta, si mereu realizez ca e adevarat. De fiecare data cand fac o gluma, lumea rade/se enerveza. Mai grav e ca atunci cand vorbesc serios, lumea rade in continuare! Nu-mi pot aminti decat doua exemple acum, cele mai recente: am intrebat, in ora de matematica, "unghiurile cui?" ca sa stiu ce pe foaie scriu, si toti au ras, gandindu-se ca glumeam. Ba chiar am fost si apreciata de Andrei, care a zis "buna, buna asta". Acum cateva minute i-am zis Ioanei ca: "Cand te vad baietii asa mica si frumoasa, si cand deschizi gura si vad ce draguta esti, CUM SA NU TE PLACA?!". Reactia ei a fost: "mortala asta", si multe rasete. Ma duc sa ma machiez urat si sa fug cu circul.

vineri, 7 mai 2010

Coincidente...

Mai devreme, m-a sunat cea mai buna prietena-beata moarta. Am vorbit, nu prea am inteles eu nimic, dupa 8 minute s-a terminat conversatia. Dupa vr-o ora, doua, m-a sunat cel mai bun prieten-beat mort. N-am inteles nici cu ce scop m-a sunat, nici ce scop maret avea cand trecea pe langa gradinita, nici daca isi luase tigari, da' dupa 8 minute s-a terminat conversatia. Daca mai am vr-un bun prieten sau vr-o buna prietena care e momentan beat/beata, sa ma sune. Observ ca sunt magnet azi.

joi, 6 mai 2010

Stimate domnule vecin [part.IV]

Cu tot respectul pt dvs si pt bormasina pe care o folositi la 8 dimineata si la 11 seara, va rog sa dati ultimele gauri din viata dvs: una in cur, si una in cap!

marți, 4 mai 2010

Ce-ar fi fost daca...?

Ce-ar fi fost daca nu eram desteapta, si nu-i mai puteam ajuta pe altii?
Ce-ar fi fost daca nu eram in stare sa ma prefac deseori ca sunt ok?
Ce-ar fi fost daca nu ma apucam de Silent Moon?
Ce-ar fi fost daca m-as fi mutat din oras mai demult?
Ce-ar fi fost daca nu greseam azi un subpunct?
Ce-ar fi fost daca nu cunosteam persoanele pe care le-am cunoscut?
Ce-ar fi fost daca n-as fi avut pasiunile pe care le am?
Ce-ar fi fost daca n-as fi fost in stare sa disting ceea ce e numit de societate "rau" de ceea ce e numit de societate "bine"?
Ce-ar fi fost daca nu as fi fost in stare sa-mi fac singura ideile si teoriile?
Ce-ar fi fost daca nu citeam asa mult cum o fac?
Ce-ar fi fost daca nu scriam? Daca nu stiam sa scriu asa cum scriu?
Ce-ar fi fost daca nu o cunosteam pe Lenny?
Ce-ar fi fost daca nu-l cunosteam pe Razvan?
Ce-ar fi fost daca nu-l cunosteam pe Andru?
Ce-ar fi fost daca nu-mi cunosteam colegii de clasa?
Ce-ar fi fost daca n-as fi fost ironica?
Ce-ar fi fost daca as fi invatat gramatica limbii engleze?
Ce-ar fi fost daca n-as fi ascultat muzica pe care o ascult?
Ce-ar fi fost daca mi-ar fi pasat de cum ma imbrac?
Ce-ar fi fost daca as fi fost nimic altceva decat un stereotip al societatii din ziua de azi?
Ce-ar fi fost daca as fi fost o gasculita care macane pe la colturi, cu colegele?
Ce-ar fi fost daca as fi intrat in grupuri de prieteni care nu-mi faceau tocmai bine?
Ce-ar fi fost daca as fi terminat Silent Moon?
Ce-ar fi fost daca as fi luat mai multe premii?
Ce-ar fi fost daca n-as mai fi fost laudata de profesori, spre ura colegilor?
Ce-ar fi fost daca n-as fi avut familia pe care o am?
Ce-ar fi fost daca n-as fi avut conditia materiala pe care o am?
Ce-ar fi fost daca as fi aratat altfel?
Ce-ar fi fost daca as fi luat atitudine de mai demult?
Ce-ar fi fost daca nu mai scriam postul asta, oricum inutil?

Asta ar fi fost:

As fi fost neiteresanta, si nebagata in seama.
As fi fost neiteresanta, nebagata in seama si privita urat.
Nimic. N-as mai fi avut un scop precis in viata.
Nu stiu. N-am de unde sa stiu.
As fi luat mai mult cu 20 de sutimi.
As fi fost altfel. Altfel mai rau.
As fi fost...banala.
As fi luat-o pe alte cai, si n-as mai fi ajuns ce sunt acum.
M-as fi dus la biserica si m-as fi inchinat impreuna cu toti ceilalti, fara sa consider ca pot gandi si singura.
N-as fi avut vocabularul si posibilitatea de a ma exprima asa cum o am azi.
N-as mai fi avut nimic diferit.
N-as fi crezut ca exista prietenie sincera. Cu tot cu certuri si impacari.
N-as fi stiut cum sa ma prefac ca sunt ok, nu mi-as fi dat niciodata seama ca sunt chiar mai rea si mai scarba decat vreau, de cele mai multe ori neintentionat.
Nu m-as mai fi impacat cu Razvan. Si m-as fi simtit prost pentru mult, foarte mult timp. Pe o perioada nedefinita.
As fi nimerit intr-o clasa de prosti. Sau, daca nu, intr-o clasa in care nu m-as fi simtit apropiata deloc de colegi.
N-as mai fi fost eu.
As fi luat mai multe premii, si mai mult decat o mentiune la olimpiada.
N-as mai avea caracterul si inteligenta pe care o am azi.
M-as fi transformat in stereotip.
Nu m-as fi deosebit cu nimic de ceilalti.
Nu m-as fi deosebit cu nimic de ceilalti, n-as avea nivelul pe care-l am, si nici un roman in lucru.
As fi ajuns un rahat de om, care nu merita nici macar sa traiasca.
M-as fi bucurat de glorie, si as fi fost mult mai fericita. Sau ar fi fost un esec, si m-as fi deprimat pe o perioadata nelimitata.
M-as fi simtit mai importanta.
As fi avut o relatie mai buna cu colegii mei.
Nu as fi primit o educatie suficient de buna, si nu as fi ajuns asa cum sunt.
Nu as fi avut acces la atatea surse de cunoastere, nu as fi stiut atatea, nu as fi avut nivelul pe care-l am.
Nimic. Sau, nu stiu. Ma plac asa cum sunt, aspectul exterior e mai putin important decat ceea ce conteaza acum pentru mine.
Probabil acum as fi undeva mult mai sus, ca nivel de gandire.
N-as fi avut ocazia sa-mi dau seama, public, ca toate lucrurile care mi s-au intamplat si de care beneficiez m-au facut asa cum sunt.

Daca as avea ocazia sa ma intorc in timp? N-as schimba absolut nimic. Consider ca orice lucru, cat de mic, a contribuit la formarea mea, si imi place cum sunt acum. Nu am luat nicio decizie iremediabila pe care s-o regret, nu mi-am facut tatuaje, n-am fumat, nu m-am drogat, nu m-am imbatat pana n-am mai stiut de mine. [Vorba lui Ombladon: "Eu si cand sunt beat sunt treaz, tu cand esti beat, esti beat".] In concluzie, poate ca ironia si narcisismul auto-ironic pe care il am ma fac diferita de cardurile de gasculite, si de tot ceea ce consider ca mi-ar putea fi nefast. Alte concluzii nu mai am, doar o marturisire: e 11:37, ascult Metallica-Nothing Else Matters de la 10 si ceva. Ori ma opresc, ori ma prunific.

luni, 3 mai 2010

Si eu sufar!

Ca un om ce sunt, si eu sufar. De fapt, sufar in fiecare clipa a vietii mele! Si, ca un om deschis ce sunt, m-am gandit sa impart cu voi suferintele mele.
  1. Boala Porcului Satul: sufar de boala asta zilnic, de obicei pe la pranz si seara. E greu sa fii grav bolnav DE DOUA ORI PE ZI!
  2. Ironie excesiva: asta e principala mea caracteristica. De asta sufar pana si in somn.
  3. Sinceritate excesiva: sufar de ea cam 23/24. Pana si in somn le spun oamenilor ce naspa sunt, si ce haine naspa au.
  4. Empatie fata de cei din jur: ati simtit vr-odata cat de greu este sa te pui in pielea unui prost?! Simti cum iti mor neuronii instantaneu!
  5. Amanare nejustificata a unor lucruri mai mult sau mai putin importante. Procrastinare. Zic oricum, numai cuvantul care ma defineste in majoritatea timpului nu. Prefer sa ma uit la Stiri decat sa ma dau jos si sa iau telecomanda de pe unde am lasat-o.
  6. Autocontrol excesiv. Serios, unora e mai bine sa le dai un pumn in moaca, decat sa te chinuie toata viata!
  7. Narcisism excesiv: a se vedea punctul 2 al suferintelor mele.
  8. Vezica urinara minuscula: trebuia sa sufar si de ceva fizic, nu? Astfel, am un motiv pt drumurile dormitor-baie pe care le faceam din aproximativ 10 in 10 secunde de revelion.
  9. Dorinta excesiva de a-i ajuta pe cei din jur. Uneori, un "NU!" insotit de o privire urata e cel mai bun si eficient.
Si asa se incheie cele mai importante suferinte ale mele. Acum vedeti cat e de greu sa fii Eu!

Cum sa innebunesti in 4 pasi simpli, usor de aplicat

1. Iei un credit pt orice de la o anumita banca.
2. Cumperi o chestie foarte scumpa, dar lipsita de utilitate.
3. Dansezi prin casa/magazin/curte urland "DANSEZ PENTRU MIIINEEEEE!!!".

Unde e pasul patru, in care innebunesti? S-a produs undeva intre pasii doi si trei.

Nu e nevoie

Nu e nevoie sa ne pitzipongim, sa facem bot kilometric in poza [prin "kiloMETRIC" ma refeream la unitatea de masura pt distanta, nu la cate tone de ruj au unele pe bot], sa facem ochii maari, de caprioara [le recomand 'Moartea Caprioarei', de Labis], si sa ne dezbracam pe jumate, respectiv sa ne scoatem balcoanele din bloc. Ati mai vazut voi un bloc care sa aiba balcoanele suspendate pe strada, aproape pana in blocul vecin? Normal ca nu. Atunci de ce nu va puteti obisnui cu ideea ca sanii aia tre' sa stea in sutien/tricou/ce-o fi cand va faceti o poza, nu sa pluteasca pe deasupra? Poate voi preferati nudurile. N-am nimic impotriva. Angajati-va un fotograf si faceti-va miliarde de poze. Pune-ti pozele pe peretii casei, pune-le pe soba, pune-le pe CE VREI TU, lasa-le in laptop, fa ce vrei, dar NU le mai pune pe net! Eventual si cu un citat filosofic sub ele. Nu. Deci nu. 'E naspa rau'. Nu ti le mai edita in paint, si nu incerca sa iei o atitudine de "uite ce tare sunt, direct de la Hollywood'. Nu. Alea de la Hollywood au voie, pt ca sunt staruri. Voi n-aveti, pt ca sunteti doar niste pitzipoance [mai mult sau mai putin analfabete], si nu doare pe nimeni in popou de pozele voastre.

P.S.: Eu inteleg ca lumea vrea sa arate bine in poze. Sa arate! Dar nu dezbracate si cu moace de cocalari.com.
P.S. 2: Sa vedem cate persoane isi scot acum pozele de pe hi5, dupa ce-au citit astea!
P.S. 3: Daca nu intelegeti la ce ma refer, cautati pe net una cu nume complicat, cu j' de mii de fluturasi, floricele, punctulete, inimioare, zambete si ce mai exista-toate folosite la nume. SIMETRIC!