sâmbătă, 26 martie 2011

Ora Pamantului

Hahahahahaha! Hai, ca mi-a placut gluma! Sa stingem toate luminile din case pentru O ORA. De ce? In onoarea Pamantului! Si in ora aia ce facem? Raspuns: ne..........ciocnim ca chiorii. Ce dracu' sa facem, daca nu vedem nimic?! Ne ciocnim unu' de altu' prin casa [in momentul asta il urasc pe Andru, pentru ca-mi vine sa zic ca ne ciocnim "in the butt"].

A cui a fost ideea asta cretina? Pe langa babele care merg la biserica, asta mi se pare cea mai mare fatarnicie si idiotenie! TOT ANUL:
  • lasi luminile aprinse in camere, chiar daca nu esti acolo;
  • consumi apa aiurea-de exemplu, o lasi sa curga cat te speli pe dinti;
  • arunci pe jos;
  • faci pipi la pom [eu n-am facut, dar cine stie ce faceti voi?];
  • faci gratare si lasi in urma viitoare dovezi arheologice de necontestat;
  • nu reciclezi;
  • te doare-n cur de planeta.
DAAAAAR....! Iata ca vine 26 martie, ziua la care la 8:30 o sa stingi luminile, o sa stai ca huhurezul de padure cu ochii beliti pe geam, sa vezi care vecin nu stinge lumina si o sa zici "ia uite-l ba si pa bou' ala, cum nu stinge luminile!", dar O SA SIMTI CA AI FACUT CEVA PENTRU PLANETA! Ai facut un cacat. Serios. Daca te duci la W.C. ai mai multe sanse sa faci ceva. Ideea e sa ai o atitudine de protejare a planetei TOT TIMPUL, nu 60 de nenorocite de minute, care nu inseamna NIMIC. Daca as fi Pamantul, v-ar lua dracu' pe toti. Pai cum, bai, poluati atat, fabrici, masini, tot ce se poate si tot ce-i mai rau, timp de atatea mii de ani, SI ACUM, VAI, V-A LOVIT ECOLOGIA! Pai cum sa nu ma apuce toti dracii?! Daca vrei sa faci ceva, fa in pisica ma-tii la nivel mondial, da ceva care sa CONTEZE, nu sta ca tampitu' o ora cu becurile stinse ca vai, e Ora Pamantului si trebuie sa fiu si eu in trend. Va bateti joc de Pamant dedicandu-i O ORA dintr-un an.

Concluzie? Ora Pamantului e un mare cacat, in care lumea se lauda cu cat de ecologisti sunt. Va urasc pe toti, si sper sa va inghita pamantul cat mai repede.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Sa stii ca nu e chiar asa. Da, ai dreptate, majoritatea tin lumina aprinsa cand nu au nevoie de ea, lasa apa sa curga cand isi freaca dintii si... atunci cand merg la gratar, lasa zeci de gunoaie. Cu toate astea, e bine ca exista o "ora a pamantului", cand, macar atunci, se trezesc oamenii sa stinga lumina, sa scoata din prize... Pentru ca nimeni nu cred ca face toate astea intentionat, doar ca sunt ignoranti si nu le pasa ce se intampla. In schimb,e bine ca macar o ora pe an isi dau si ei seama ca nu e chiar ok sa nu te intereseze. Si in ora aia, pamantu are de castigat! :D
P.S: eu sunt optimista, cand se poate. :D