duminică, 22 mai 2011

Stimati pesti, corali, moluste si alte locuitoare a Baltii Albe!

In primul rand, sa va ia naiba de porci. Daca se intampla un cacatel infim si pe Crangu Meiului nu-i curent, ghici unde e: PE BALTA ALBA! Daca noi n-avem apa trei zile, ghici cine are: Balta Alba, normal! Uneori ma intreb daca, in timpul penelor de curent, oamenii astia stau cu luminile aprinse doar ca sa ne faca noua in ciuda.

Acu' cateva zile, cred ca...doua? Cred? La noi s-a luat curentul. Pe Balta Alba nu, evident. Pe toata strada nu era decat o singura lumina. Rosie. Nu, nu era de la bordel, dar erati pe aproape. De la carciuma. Lucru care m-a bucurat enorm! VA DATI SEAMA?!?!?!?! [Majuscule ca sa sublinieze gravitatea situatiei] DACA MA TREZESC LA 2 SI VREAU SA MA DUC LA CARCIUMA SI N-O NIMERESC?!?!?!?!?! MAAAMA, CE BINE CA ARE UN BEC CAND PE TOATA STRADA E OPRIT CURENTUL! Referitor la boii astia de pe Balta... Cred ca la blocurile lor au niste sclavi micuti care pedaleaza cand se ia curentul, ca ei sa aiba lumina, si noi nu. Va urasc, bai. Si sper sa vi se arda becurile.

1 comentarii:

Dima Madalin spunea...

De ce esti ma suparata? Se intampla sa se mai ia curentul.. Ceea ce nu stii este ca dupa ce a venit curentul la voi, s-a luat ala din Costieni.. si ghici ce? Pe Balta tot nu s-a luat. :))))