sâmbătă, 21 iulie 2012

Prostia cotidiana

Prostia cotidiana e cea cu care ne confruntam zilnic. Deghizati in vanzatori nesuferiti, taxatoare de bilete cu bat in fund sau colegi de munca, prostii sunt peste tot. Mai rau e cand prostia se intalneste cu nesimtirea si misoginismul. Rezulta, astfel, o cascada de fantezii cu colegi de munca torturati din cauza prostiei de care au dat dovada. Sunt trei categorii de oameni pe care-i dispretuiesc si carora le sunt net superioara si nu ma feresc s-o zic: prostii, nesimtitii si mincinosii. Revenind la prostia deghizata jucaus intr-un coleg de servici. Care ma vede ca ma chinui sa car o lada de bere si nu pot. Asa ca sta cu mana-n cur si se uita la mine. Eventual imi mai da si ordine si se ofera sa ma plateasca ca un ban pentru fiecare lada pe care o car. Vezi, colegule, daca n-ai nimic in cap? Asa o sa ajungi: sa te plateasca jmekerii ca sa lucrezi pentru ei. Sa nu-ti vina sa-i impusti pe astia?

4 comentarii:

Ada spunea...

Heeeei! Ai un premiu si o leapsa aici :D Scuze :D
http://strange-song.blogspot.ro/2012/07/diiiita-mai-leapsa.html

Bloody Mary spunea...

Uuuu, premiu! :D Merci!

mady90boss spunea...

in primul rand eram liber. in al doilea rand esti o puturoasa care nu face absolut nimik la servici. lucreaza colegii dupa tura ta in locul tau. asa k mai taci. ptr k ai scris asa ceva ai incurcato. ahahahaha zat

Bloody Mary spunea...

În primul rând, ţi-am aprobat comentariul doar din bun simţ.
În al doilea rând, nu cred că eşti în măsură să îţi dai cu părerea în legătură cu efortul pe care-l depun eu la servici, sau nu. Ştiu că ţie ţi se pare ceva oribil şi inexplicabil REPARTIZAREA SARCINILOR, aşa că n-am pretenţia să înţelegi cum vine treaba.

Acum, te rog eu frumos, mai treci pe la şcoală. Degeaba ai luat bacalaureatul a 5-a oară dacă tot nu ştii să scrii.