luni, 22 februarie 2010

Romania, unde s-a consacrat hotia

AVERTISMENT! Acest post contine un adevar necenzurat.

Si prostia, implicit. Nici nu stiu de cine sa ma leg mai intai. De loazele scarboase si hoate, sau de profesorii bombeului meu?! Sau de supraveghetorii chiori ca niste lilieci cu diaree? Probabil ca intai ar trebui sa va spun ce s-a intamplat. Sunt convinsa ca nu sunt singura care a trecut prin chestii din astea, numai ca sunt singura care are suficient curaj sa dea cu cacat in cei care merita! In plus, daca dacai cu cacat in cacat se numeste ca-l reconstruiesti, nu ca-i aduci vr-un prejudiciu cuiva, nu? Atunci, dragi cacati, dragi hoti, dragi mincinosi si dragi incompetenti. Daca v-as avea in fata acum, cuvintele ar fi cu mult prea putin ca sa pot exprima ce simt. Un gest face cat o mie de cuvinte, lucru care m-ar indemna sa va arat "semnul victorios". Ati inteles, nu? Bun. Pe rand.

  1. Cine e mai javra si mai javra in tara noastra? Cine, daca nu bietii profesori cu salarii mici sau decat bietii copii cu alocatii de 10 euro? Cred ca e pentru prima data in viata cand mi s-a demonstrat ce noroc am ca invat la Scoala 1, unde profesorii sunt corecti, si elevii la fel. Unde nu vine nimeni in timpul olimpiadei de istorie, faza pe oras, sa le faca subiectele imbecililor cretini din banci. Unde supraveghetorii chiar casca ochii cum trebuie in timpul olimpiadelor sau concursurilor, nu unde se uita in alta parte cand vine "ajutorul ceresc".
  2. Bai. Daca eram una tampita, da' tampita rau!, sa fi avut 4 in oral si-n teza, atunci intelegeam: n-am ce sa caut la olimpiada. Ei, se pare ca scarbele imbecile nu inteleg chestia asta, si cheama profesorii in ajutor.
  3. Sunteti toti o apa s-un pamant. Toata scoala nr. 5, un WC public mizerabil, plin de cacati! Pai bine, bai, dobitocii curul! Ce fofoloanca mamelor voastre faceti?! Va scarpinati in cur, si dati din umeri. Proasta-am fost eu, ca nu m-am ridicat atunci, sa-i fac de cacat pe toti, cum meritau.
Ce sa mai zic? Va arat plina de glorie semnul victorios, cu degetul cel mai lung, si va urez un drum cat mai scurt catre naiba-sa-va-ia, respectiv, catre origini.

P.S.: Un cur are toata lumea, si toata lumea se caca [inclusiv eu in demnitatea javrelor]. Deci n-am vorbit ofensiv sau pornografic.

0 comentarii: