luni, 11 octombrie 2010

De ce nu mai scriu pe blog

In afara motivului principal, si anume ca n-am net [m-am mutat, si probabil o sa-mi "bag" net undeva saptamana asta], nu cred ca vr-unul/una din voi intelege cum este sa stai 7 ore [de la 12 la 7] intr-o clasa in care sa auzi "Fah, vino si cu mine la magazin!", "Ce vrei, fah?", "Ce, faaaah?!?!" Daca e cineva care intelege prin ce trec...il/o compatimesc. Ideea e in felul urmator: plec de acasa la 11, pachet-de-nervi. Ajung acasa pe la 7 jumate, pachet-de-draci. Acasa: bere nu-i, Andru nu-i, internet nu-i, filme/jocuri nu-s. => Creierii varza pana pe la 11-12 cand ma culc. Chiar de-as avea net, nu stiu cat as reusi sa scriu.

Nu o sa fac un post despre apelativul "fah". Inca. De fapt, nu o sa TRANSFORM postul asta in ceva despre "fah". Totusi, e incredibil de greu sa stai 7 ore intr-o clasa cu pitzipoance crizate.

5 comentarii:

Cosmin Piticu` spunea...

ah... dulcii ani de liceu =))) ce amintiri frate.... =))

Andreea Lăcătuş spunea...

cine te-a pus sa vii in arte? eu i-am anuntat pe toti cei cu creier sa se tina departe- pentru ca eu n-am ascultat de nimeni si-am trecut prin ce treci tu

Bloody Mary spunea...

Andreea, fix aia am facut si eu. N-am ascultat de nimeni, pt ca eu am vrut ACOLO. M-am dat eu cu curu' de pamant ca eu vreau sa fac TEATRU! Nu matematica, nu romana, nu engleza. Pana si orele de engleza ma dezamagesc si plictisesc.
P.S.: Tot astept cu interes sa ramana repetente.

Andreea Lăcătuş spunea...

:)) paradoxal, ai mai multe sanse sa ramai tu. cat despre engleza...eu venisem cu gandul ca desi am renuntat sa ma duc la bilingv, o sa ma tin si aici de engleza etc. sa fim seriosi... oricum, sper ca tu sa fii multumita de teatrul care se... face aici :)

Bloody Mary spunea...

Da, si eu regret ca nu m-am dus la bilingv. De teatrul care se face aici sunt chiar multumita, nu am nimic ce spune despre asta. Macar din punctul asta de vedere ma simt ok. :-)