sâmbătă, 1 octombrie 2011

Aplaudacii din avion

Toată lumea o face. Mereu. De ce? Nu se ştie. Pentru cine? Nici asta. Abia apucă roţile avionului să atingă pământul, că toţi pasagerii îşi agită mânuţele. CLAP CLAP CLAP CLAP CLAP CLAP CLAP CLAP! Toată lumea aplaudă cu frenezie. Printre care şi eu, care n-am idee de ce naiba aplaudă toţi. Dar pare distractiv, pentru că pe feţele tuturor se citeşte o stare aproape nirvanică, aşa că dau şi eu de câteva ori din mâini, dar fără efect. Mă simt un picuţ mai bine, dar nici vorbă de stare nirvanică. Totuşi, lumea continuă să aplaude şi să se salute din cap.

Prima dată când am călătorit cu avionul şi lumea a aplaudat, mi s-a părut ciudat. A doua oară, deja mă obişnuisem. Între timp am ajuns să apreciez aplaudatul în avion, după aterizare, măcar şi numai pentru feţele pasagerilor, vizibili uşuraţi.

Voi aplaudaţi în avion? Dacă da, de ce?! Dacă nu, şi doar priviţi la ceilalţi cu superioritate, NU sunteţi superiori-sunteţi doar nişte snobi care nu aplaudă în avion.

6 comentarii:

Moșul din scara blocului spunea...

Și mie mi s-a părut ciudat prima dată. După aia mi-am dat seama care e faza cu aplaudatul. Problema este că pe mine mă ia somnul în avion. Așa că de fiecare dată când zbor și aplaudă lumea la sfârșit, eu abia mă trezesc.

Bloody Mary spunea...

Răzvan, aplaudă cu întârziere, pe scară, la coborâre! :-D

Anonim spunea...

Eu nu am mers cu avionu' deci nu am aplaudat, dar clar nu o sa aplaud cand voi merge :)) doar nu m-a prostit foamea :|

Moșul din scara blocului spunea...

Eventual să strig și BIIIISSSSS!!!!

Andreea Lăcătuş spunea...

la mine-n avion n-a aplaudat nimeni. si-am aterizat de 4 ori:)) lufthansa,poate de-aia

Unknown spunea...

Cred ca doar o data au aplaudat cand am aterizat. Oricum din cate stiu e pentru echipaj & CO .