duminică, 9 octombrie 2011

Avem sau n-avem cu ce ne mândri?

Scriu postul ăsta ca o reacţie la postul lui Andrei.


"Am ajuns la concluzia ca tot ce inseamna muzica, film, carte autohtona e de cacat. Serios. Adica pe bune? Englezii au Sherlock Holmes cu Robert Downey junior, noi avem nea Marin miliardar cu dracu stie ce mosneag actor... "

Noi avem "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", nu mai ştiu actorii, dar e singurul film care m-a impresionat. O avem pe Maia Morgenstern. Pe Mircea Diaconu care, ca actorLink, îmi place foarte mult.

"Englezii il au pe shakespeare, noi il avem pe Mihail Sadoveanu... "

Ion Minulescu, dacă e să vorbim de poezii. Eminescu, dacă vrei, pentru că are acelaşi gen de baliverne care se vor filosofice. Ca dramaturgi, o avem pe Andreea. :-D

"Englezii ii au pe Iron maiden, pe Led Zep, pe Motorhead, noi ii avem pe Inna, pe Dj Sava si Raluka, pe connect-r, care nu conecteaza nimic si pe Alex Velea... "

Firma, Iris, Phoenix-mai ales!



Astea au fost doar câteva exemple, din ce mi-a venit mie acum în cap. Numai aşa, ca să demonstrez că AVEM şi noi OAMENI. Şi căcaţi precum Inna, Triplu-Ştecher şi restul găştii se pot compara, dacă vreţi neapărat, cu Chişat [Keisha].Link

1 comentarii:

Andreea Lăcătuş spunea...

glumesti? :)) explicatiile sunt vaste, breeeee, ce va mai plac verdictele :P adevarul e ca dramaturgii sunt unde sunt =))