luni, 7 septembrie 2009

Cersetorii de commenturi

Nu vi s-a intamplat niciodata sa se roage cineva de voi sa-i dati "comm" pe hi5? Ca e "puoza noua :*:*:*:*:X:X:X:X:P". Asta, normal, daca nu sunteti unul dintre cei care se dau cu cracii-n sus pentru un amarat de comentariu. Ca si in cazul Oamenilor care dau BUZZ [vedeti postarile anterioare], cersetorii de commenturi sunt de mai multe feluri:

Cersesetorii de commenturi abuzatori de mass-uri Sunt cei care dau mass zilnic, daca nu de mai multe ori pe zi cu texte "emoticonoase" gen "http://printssezzzikqphitssseemeee.hi5.com puoza noua dati comm:*:*:*:*:*", si care nu inceteaza, ori de cate ori i-ai ruga.

Cersetorii de commenturi abuzatori de status Sunt cei care au la status http://printssezzzikqphitssseemeee.hi5.com puoza noua dati comm:*:*:*:*:*".


Cersetorii de commenturi abuzatori de statusul hi5-ului Sunt cei care au la statusul de pe hi5 "dati un comm:*".



Cersetorii de commenturi dezbracati Parerea mea: cea mai amuzanta categorie. Include curocefali cu varste cuprinse intre 12 si 50 de ani, care isi pun pe net poze cu ei/ele dezbracati/dezbracate, tot ca sa primeasca multe "commuri".


Specimene mai sunt, dar nu le-am descoperit eu inca-sper. Acum puteti sa-mi sariti toti in cap. :-)

2 comentarii:

Vulgar Shoki spunea...

zi-le coisssss.\m/

Vulgar Shoki spunea...

imi vine sa le rup capu cand ii aud.:|
lu una chiar i'am zis ca daca mai da mass o sa o molestez,apoi o sa o violez si o sa o torturez si dupa o sa o omor si apoi o sa o transez daca mai da vre'un mass.=)))