vineri, 11 septembrie 2009

A inceput sfarsitul lumii!


Cele mai sumbre previziuni ale oamenilor de stiinta s-au adeverit ieri, 09.09.2009, la ora 9 si 9 minute, cand miezul pamantului a inceput sa se topeasca provocand inversarea polilor magnetici si anuntand astfel inceperea primei etape a sfarsitului lumii.

Primele semne ale apocalipsei au fost simtite in capitala Belgiei, Amsterdam, cel mai apropiat oras de centrul pamantului, unde peste 1.000 de gomoriti au iesit in strada pentru a celebra evenimentul formand o spirala in forma cifrei "9". Semnele au continuat apoi sa se propage in noapte cu repeziciunea, afectand principalele capitale si resedinte de judet de pe planeta.

In Bucuresti evenimentul a fost marcat de manifestari razlete pe strada Uranus, cea mai mare parte a populatiei marturisind ca a ratat momentul fatidic la mustata din cauza somnului prelungit sau a aglomeratiei din trafic.

Programata in data de 12.12.2012 la ora 12 si 12, Ziua Judecatii de Apoi, principalul eveniment din calendarul crestin de la rastignirea lui Isus incoace, este precedata conform previziunilor mai multor clarvazatori, printre care Nostradamus, Mama Omida si un mass care a circulat pe Internet, de mari tulburari tectonice ale fortei precum si de 3 etape importante: 09.09.2009, 10.10.2010 si 11.11.2011.

Conform specialistilor prima data, 09.09.09, este insa cea mai importanta, deoarece daca inlaturam cifra 0, care este cifra dracului, asa cum poate declara orice profesor de matematica si intoarcem ciferele ramase obtinem 666, semnul bestiei.

Potrivit acelorasi specialisti, pe 12.12.12 planetele se vor alinia provocand prabusirea satelitului natural al pamantului in Marea Azov si topirea banchizei de la Polul Sud.

Desi situatia pare disperata, Marile Natiuni ale lumii au inceput deja pregatirile pentru sfarsitul lumii, toate sperantele indreptandu-se acum catre o arca ce poate sustine 500 de oameni si relansa astfel civilizatia umana.
Desi Guvernul Romaniei nu a dat publicitatii inca planul sau de salvare in cazul unui cataclism planetar, surse din Ministerul de Interne afirma ca acesta cuprinde evacuarea masiva a populatiei si adapostirea sa in salina de la Slanic Prahova.

Reamintim publicului ca pana acum Pamantul a mai fost distrus prin: potop, inghet, atac cu meteoriti, inghet cu Denis Quaid, radiatii solare cu Nicholas Cage si cateva razboaie nucleare.


[Stire preluata de pe times.ro, eu doar am reprodus-o.]

1 comentarii:

Vulgar Shoki spunea...

"Apoi, principalul eveniment din calendarul crestin de la rastignirea lui Isus incoace, este precedata conform previziunilor mai multor clarvazatori, printre care Nostradamus, Mama Omida si un mass care a circulat pe Internet, de mari tulburari tectonice ale fortei precum si de 3 etape importante: 09.09.2009, 10.10.2010 si 11.11.2011." faza asta e cea mai faina,IN MAMA OMIDA WE TRUST\m/