luni, 23 noiembrie 2009

Mos Craciun a fost femeie

Nu vreau să fiu eu cel care destramă un mit sacru, dar eu cred ca Moş Crăciun este o "ea". Gandiţi-vă! Crăciunul este o mare întalnire socială, bine organizată, călduroasă, lejeră, plină de viaţă, şi găsesc greu de crezut că un bărbat ar putea face aşa ceva!

Pentru început, marea majoritate a bărbaţilor nici nu se gândesc să aleagă cadouri pana în Ajun de Crăciun. Odată ajunşi in mall, tot timpul par surprinşi să descopere numai produse de calitatea a două, seturi de chei tubulare, şi inele de plastic lăsate pe rafturi. Numai pentru acest lucru sunt convinsă ca Mos Craciun este femeie.

In mod sigur, dacă ar fi fost bărbat, toţi oamenii de pe Pământ s-ar trezi in ziua de Crăciun găsind sub brad o cutie muzicală, nescoasă din pungă.

Altă problemă a bărbatului Moş Crăciun este transportul. În primul rând, nu ar mai fi nici un ren deoarece ar fi toţi morţi, spintecaţi şi legaţi de bara de protecţie a saniei, cu ochii pe jumătate deschişi, cu priviri in care se citesc reproşuri disperate că sezonul de vânat caprioare s-a extins.
Chiar daca bărbatul Moş Crăciun ar avea încă reni, ar avea în plus şi probleme de orintare, şi deoarece in mod inevitabil s-ar rătăci acolo sus in zăpadă şi nori, pentru că apoi să refuze să se oprească să întrebe pe unde să o ia.


Alte motive pentru care Moş Crăciun nu poate fi bărbat:
- Bărbaţii nu pot împacheta cadourile.
- Bărbaţii mai degrabă ar muri decât să se îmbrace in catifea roşie.
- Bărbaţii ar simţi că masculinitatea lor este ameninţată...dacă ar trebui să fie văzuţi împreună cu toţi acei spiridusi.
- Bărbaţii nu răspund la scrisori.
- Bărbaţii ar refuza să permită ca fizicul lor să fie descris, chiar şi in glumă, că ceva asemănător cu "un bol plin cu jeleuri".
- Bărbaţii nu sunt interesaţi de ciorapi decât dacă îi poartă cineva.
- Dacă ar trebui să zică Ho Ho Ho, le-or diminua serios abilitatea lor de a agăţa.
- În final, să fie responsabili cu Crăciunul, ar însemna să îşi ia un angajament.

Pot crede că alte personaje de sărbătoare legendare sunt bărbaţi:
- Moş Nicolae apare odată pe an nebărbierit şi cu un aspect şters. În mod clar bărbat.
- Cupidon zboară într-o parte şi în alta cărând arme.
- Unchiul Sam este un politician căruia îi place să arate cu degetul.
Oricare din aceşti indivizi ar putea trece testul testosteronului.

Dar nu şi Moş Crăciun!!!

Sursa: necunoscuta. O am de la colega, Delia, care o are de pe net.

0 comentarii: