joi, 18 iunie 2009

Cum să-i înţelegeţi pe băieti [Pentru fete]

Ştiu că sunt lucruri citite şi răscitite în tot felul de reviste, dar mă gândeam că poate par mai adevărate spuse de mine, pe blogul meu, mai ales că majoritatea (90%) sunt din propria experienţă. Deci, fetelor. Aşa e că vă gândiţi că băieţii sunt extratereşti? Că nu vorbiţi aceeaşi limbă cu ei? Că tot timpul se gândesc doar la sex,maşini şi fotbal? Tocmai d-asta sunt eu aici, ca să vă lămuresc şi să răspund la cele mai comune intrebări pe care vi le puneţi. În caz că mai sunt şi altele [şi sigur sunt] pe care nu le-am scris eu aici, aştept comentarii sau mesaje pe mail/messanger/telefon cu întrebări. Spor la citit, sper să vă folosească!

De ce se poarta altfel cand e cu prietenii lui? Aici sunt mai multe categorii de baieti:
a. Baiatul "cocos"-tine neaparat sa le demonstreze prietenilor lui ca el e "un dur". Remediu: nu exista.
b. Baiatul super-indragostit-e baiatul care iti va spune "ursulet","puisor" si "inimioara" si in fata prietenilor lui. Remediu: de ce ai avea nevoie?!
c. Baiatul-bou-se poarta cu tine in fata prietenilor lui la fel de urat cum se poarta si in privat. Remediu: da-i papucii.

De ce prefera fetele cu sanii mari? Stiu ca suna ciudat, dar din cauza instinctului animalic de perpetuare a speciei. In subconstient, au impresia ca fetele/femeile cu sanii mari pot face copii multi, pe care sa-i alapteze.

De ce nu sunt romantici, la fel ca noi? Depinde ce noroc ai. Unii chiar sunt. De fapt, cam toti sunt, doar ca nu vor s-o arate,pentru ca in mintea lor au impresia ca ei sunt "niste duri'.

De ce ma intalnesc cu ei la metrou? Pentru ca folositi acelasi mijloc de transport in comun.

De ce pt ei totul se leaga de sex? Nu chiar totul,doar majoritatea. :) Din noi, instinct de perpetuare a speciei.

De ce nu pot fi si ei civilizati? Nu stiu ce baieti ai intalnit tu, dar te asigur ca nu mai traiesc de mult in pesteri vanand animale...:))

De ce nu ne raspund cand le dam 10 telefoane pe zi? Pai dupa ce l-ai sunat de atatea ori, crezi ca mai are baterie? Presupunand ca mai are totusi, nu ti se pare ca l-ai cam plictisit?

De unde imi dau seama ca ma iubeste? Pai daca se uita la tine dar intoarce privirea zambind cand il surprinzi, e timid in preajma ta si zambeste ca un bou cand vorbeste cu tine ori s-a indragostit, ori ai ceva intre dinti.

De ce poarta aceeasi pereche de boxeri 5 zile la rand? Pentru ca le e lene sa-i spele sau sa-i dea la spalat. Plus ca acum, cu criza, fac economie. :)

De ce vorbesc tot timpul despre masini? Dar voi de ce vorbiti tot timpul despre moda? Din aceeasi cauza.

Sper ca v-a folosit la ceva faptul ca mi-am pierdut 20 de minute din viata scriind acest articol. Astept intrebari. :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

hai ca am ras :))
mi-a placut, sper ca nu a fost prea serios dar desi sunt baiat, mi-a placut

sa stii ca sunt multe genuri de baieti iar din ce ai scris probabil i-ai caracterizat pe toti dupa ce ai intalnit doar. in fine, dupa cum ziceam :)) mi-a placut.

47 spunea...

De ce neapărat boxeri? :))

Bloody Mary spunea...

Eu am raspuns la intrebarile care mi s-au pus. Probabil ca fratele fetei respective isi schimba boxerii o data la 5 zile. :))

Darii spunea...

Blogul e super tare!



Adica mie asa mi se pare.



Aici e adevarul!!!



Bloody Mary la putere:)