marți, 30 iunie 2009

Michael-mania

A murit Michael Jackson. Asa, si? Si, toata lumea a fost innebunita. Okay, am inteles. Toti au tinut doliu, de pe tot globul. Pana si eu am facut un post comemorativ, dar atat! Nu m-am apucat sa imi pun status si avatar cu MJ, sau sa dau mass-uri tampite despre el! Am inteles chestia asta o zi, doua, trei, dar e deja prea mult! Dupa fenomenul Elodia si fenomenul Simona Sensual, acum se pare ca avem de aface cu fenomenul Michael Jackson-mort! Nu sunt absurda, nu spun sa nu para nimanui rau, nu interzic statusurile, avatarele si mass-urile cu/despre el, dar, oameni buni, sa fim realisti: omul asta a murit deja de patru zile, inca 7 ore si vor fi cinci zile. Nu puteti sa-l lasati sa se odihneasca-n pace, si gata?! A murit, a murit, asta e, Dumnezeu sa-l ierte, SFARSIT! Dar nuu... Voi trebuie sa muriti odata cu el. N-am nimic impotriva daca muriti in liniste, fara sa ma deranjati pe mine. Am facut postul asta mai ales pentru ca ma enerveaza oamenii care isi pun la 3-4 zile, abia, la status "R.I.P. MJ". Concluzia e clara: sunteti mai nebuni decat lasati sa se vada.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Deci dragii mei ,
Cat MJ a fost in viata nimeni nu a zis nimic bun de el ,faceati doar bancuri si comentarii de 2 lei la adresa lui. Insa acum ,de cand a murit toata lumea e fan MJ ,pana si cei care nu auzisera pana acum de el au devenit fani MJ..sincer ma dispera si ma dezgusta chestia asta..:|Acum se vede cel mai bine in ce lume ipocrita traim..:-j ..Toti plang si se dau in spectacol la tv ...pt o persoana pe care nu au vazut.o in viata lor...respect amintirea lui MJ si eu am ramas putin socata cand am auzit, dar totusi nu am exagerat nu e sf lumii si nu, Nu sunt fan si nici nu am fost.. PS[ inteleg durerea adevaratilor fani care stiu sa si.o arate fara sa se dea in spectacol]
By Anii

Bloody Mary spunea...

In sfarsit, o persoana care ma intelege!

A spunea...

Si jurnalistii din romania continua prostia asta cu MJ, la fel cum au facut cu acel cutremur sau cu Elodia. Traim intr-o tara unde ziarele scriu saptamani intregi despre aceeasi chestie.