vineri, 24 iunie 2011

De ce nu mai merg la Bella Italia [BONUS! Cum sa fii irezistibil pt pasarici!]

Dupa ce-am doborat recordul la plimbat-livrat cadou-cumparat alt cadou-acasa, m-am dus s-o inveselesc pe Ioana si sa ies la pizza. Dupa ce-am facut ieri greva foamei pana la 6 cu doar o cafea la activ, azi am vrut sa MA BUCUR de-o Diavola si un frappe. Si m-as fi bucurat, daca nu ar fi existat EL.

EL e ospatarul care m-a servit azi. Eram obisnuita cu doamna blonda, super-simpatica, careia ii lasam un bacsis generos de fiecare data. Azi n-a fost de serviciu, si m-am trezit la masa cu un mocofan prostanac cu mutrita de mazare fiarta in ulei de masline expirat. Ne-a dat meniurile si s-a carat. Ne-a lasat cam un minut jumate sa ne uitam pe ele. Primul lucru deranjant. N-am apucat decat sa ma hotarasc ce pizza vreau intr-un minut, da' ma rog, am cerut o Diavola. "Ce?" "O Diavola!" N-aude. Se trage mai langa mine, mai PREA langa mine, cu urechea langa gatul meu, de parca vrea sa-mi auda pielea vorbind. "O DIAVOLA!" "Ce?" "O! DIAVOLA!" "Aha." Ioana comanda o Vegetariana si o apa plata cu lamaie. Imi amintesc ca am uitat sa iau de baut, si cer un frappe. "Un Cappy de care?" "FRAPPE!" Ooookay. Pleaca. Lasa meniurile pe masa. Ok, nu ma derajeaza... Vine peste alt minut jumate si ne ia meniurile. Mie imi aduce frappe-ul, ei o apa plata. "Vrei si lamaie la ea?" "Da" "Pai de ce n-ai zis asa de la inceput..." Ne abtinem. A doua chestie. Vine cu pizza, in cele din urma, si imi zice "Vezi, ti-am pus si din Vegetariana ei. B-)" pentru ca exista UN BOB de porumb pe pizza mea. Zic "Aha..."si chicotesc cat de politicos pot, desi imi doresc sa-i trag un pumn in bot. Mancam noi ce mancam, mie mi se face sete [terminasem frappe-ul] si ce ma gandesc, sa ma recompensez cu o Cola. Ma duc, cer o Cola, imi spun ca mi-o aduc la masa. Tacamurile mele erau asezate in pozitie de "n-am terminat", si aveam paharul de frappe gol. Ma intreaba daca mai servesc, aratand spre pahar, spun ca nu, SI MA FACE GRASA!!! "A, ca te-am vazut ca esti in crestere asa si de-aia...;-)". In crestere in latime, poate! Vrea sa-mi ia si pizza si zic "a, nu, pizza da, doar frappe nu". Mormaie ceva si pleaca. A treia chestie. Pe urma noi inca mancam, vine iar, o intreaba pe Ioana daca mai serveste, desi ea MANCA, si zice "Umm...nu, lasati." "Aha, bine. Ca daca aveai frappe, te mai intrebam o data". Aici vine calmul meu calmesc, moment in care nu ma ridic sa-i zic "DA' MAI DU-TE-N FILO!" [gluma intre mine si Ioana.] Ne ducem sa platim. De obicei las intre 2 si 5 lei bacsis, in functie de ce comand [de obicei o pizza si un suc, deci las mai mult de 10%], pentru ca ma serveste doamna blonda si super-simpatica. Azi am avut o comanda de X lei si 50 de bani. AM REFUZAT sa las bacsisul de 50 de bani, pentru simplul fapt ca mocofanul ala a fost suficient de norocos ca a beneficiat de calmul meu extraordinar. Mai rau e ca pe seara e posibil sa ies iar, tot la Bella Italia, dar cu Ana, la o sarbatorire intarziata a zilei ei de nastere. Prostanacul enervant mi-a stricat ziua. DE CE, DE CE, DE! CE! DINTRE TOTI OSPATARII DIN LUME, L-AM NIMERIT EU PE CEL MAI NASPA SI CU CHEF DE FLIRT?!

In alta ordine de idei. Daca ai o bluza alba cu alabstru si o geanta alba cu alabstru, SIGUR se caca pe tine o pasarica. Imi pare rau daca aveti fetisuri de genul, dar eu vorbeam de o pasarica din aia cu aripioare din pene, nu cu aripioare de la Always. Bine ca eram aproape de blocul meu, m-am dus si m-am spalat, in timp ce strigam "CAHCAHCAHCAHCAHCAHCAHCAH", pentru ca putine lucruri ma scarbesc mai tare decat SA SE CACE O NENOROCITA DE PASARE PE MINE! Asa ca ma duc si cumpar un loz. De 2 lei. SI CASTIG DOI LEEEEEEEEI! Da, foarte fericita. Eu nu castig niciodata nimic. Data viitoare, daca se caca un elefant pe mine, ma duc sa joc la loto! Si cum veneam eu fericita cu banii in mana la Ioana, care cumpara inghetata, ii povestesc, imi face cinste cu o inghetata si mergem la ea. Pe drum, INGHETATA SE PISA PE MINE SI PE BLUZA MEA ALBA, si ma trezesc cu o urma maaaare de ciocolata pe bluza. Super. Asa ca ma duc la Ioana in baie, imi spal bluza si ma rog sa nu vina taica-su si sa ma gaseasca in sutien. Imi imprumuta un tricou, beau o juma de litru de apa si scriu. Si scriu. Si scriu. Si acum ma opresc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pentru calmul tau. Eu sincer i-as fi zis sa isi cheme alt coleg sa ma serveasca.
Si faza cu pasarea... mi te imaginez fugind spre casa facand CAHCAHCAHCAHCAHCAHCAHCAH =))

Bloody Mary spunea...

Da' nici nu m-am mai dus pe acolo. :)) Am preferat sa-mi iau pizza congelata si s-o fac acasa decat sa risc sa-i mai vad mutrita de mamut dezghetat. Si n-am fugit, eram prea socata sa fug... :))