luni, 4 iulie 2011

Cum dracu' sa nu innebunesc?!

A.S.: Doamna profesoara Pria, daca-mi cititi blogul, desi nu cred, sa stiti ca va admir mai mult decat niciodata... O sa mor de inima stresata, intr-o zi, cat de curand. Inca mai citesc comentariile de pe cocalari.com, si am dat peste blogul unei...profesoare? Cred? Care incearca sa educe copiii. Cum? Scriind asa:

Acesti copii, fara capatai, fara pariniti, majoritatea minori, stau si consuma bauturi alcoolice in fata blocului meu de aproape un an. Acum le-am facut poze cu “camera ascunsa” (ca sa zic asa) si planuiesc sa lipesc aceste poze in tot cartierul in speranta ca cineva ii v-a recunoaste. Daca nu se potolesc cel mai probabil voi suna la politie care v-a lua masuri (sper). Daca cineva ii vede si recunoaste va rog sa anuntati parintii.

Raspunsul meu:

Comentariul tău e în așteptare.

Inteleg ca sunteti profesoara. Uitati-va putin la prima postare de pe pagina, aceea cu pozele copiilor, si vedeti ca ati scris gresit “va”. De doua ori, chiar. Mi-e groaza sa ma gandesc ce-i invatati pe copii la scoala, daca nici dvs. nu stiti sa scrieti corect.



Ma duc sa crap fericita acum.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Crezi ca o sa-l aprobe? :)

Bloody Mary spunea...

Nu stiu si nu-mi pasa, atat timp cat il citeste si se gandeste cum o eleva de liceu o corecteaza pe ea, marea profesoara, eu ma declar multumita. Si, de fapt, chiar NU cred ca o sa-l aprobe. Cum, sa vada minunatiile ei de elevi asa ceva? :)) Scrisese una [cred?] un comentariu cu "bla bla va iubym bla bla vam nu-stiu-ce". Asa ca-mi dau seama ce-i invata...