vineri, 7 august 2009

Anturajul

Una dintre cele mai mare idiotenii posibile pe care le-am auzit in viata mea [si am auzit mai multe decat un profesor de fizica] este: "Din cauza anturajului". Nici nu mai e nevoie sa explic ce. De ce fumezi? De ce bei? De ce iei droguri? "Anturajul, stii cum e..." Nu, nu stiu. Si nici nu-mi doresc. Nu e vina lor ca tu esti idiot/idioata si nu poti sa te controlezi. Ca nu poti gandi pentru tine. Ca nu esti in stare sa decizi ce e bine si ce nu. Daca toti fumeaza, tre' sa fumezi si tu, normal, ca altfel nu esti cool... Altfel nu te integrezi... Altfel esti fraier. Nu, nu sunt prosti ei, ca zic. Prost esti tu, ca-i crezi! Pana la urma, e treaba fiecaruia ce face, ca doar nu-mi fumeaza plamanii mei... Dar ma deranjeaza atitudinea pe care o au.

2 comentarii:

Abramburica ^_# spunea...

Si-ti bagi picioru'-n el de anturaj! Cu cate persoane care fumeaza n-am stat... ma tineam de nas si-i injuram in gand... "Hai, nu vrei si tu?" Ti se pare ca sunt incantata de putoarea fumului de tigara atata vreme cat ma tin de nas nu? [Fara ofensa pentru fumatori, da' m-am jurat ca nu fumez]

Cat despre droguri... Ih! ... Horrible! Hate them. Cand ii vad p'astia prin bucuresti cum isi baga-n vene si dupa se tarasc pe strada cu ochii rosii... IH!

Bloody Mary spunea...

"Ti se pare ca sunt incantata de putoarea fumului de tigara atata vreme cat ma tin de nas nu?" :))