luni, 10 august 2009

Inna-Deja-vu

Deja-vu=Un deja vu este intr-adevar o senzatie ca un anumit lucru s-a mai intamplat sau l-ai mai vazut undeva.

Cum se intampla acest lucru?
Sa dau un exemplu concret: Poti merge uneori pe langa o persoana fara sa te uiti la ea,de exemplu pe langa Sun City,fiind concentrata cu totul in alta parte.Inconstientul tau insa,a "prins" aceasta faza. Pur si simplu nu constientizezi. Si poti merge alta data pe langa Sun City,pe la aceeasi ora si sa vezi persoana pe care ai mai vazut-o candva dar nu ai atras atentia.
Si acuma stai si te gandesti: "Parca am mai vazut undeva aceasta faza". Acum inconstientul se "trezeste" si iti dai seama ca ai mai vazut acest episod.
Adica ni se pot intampla evinimente asemanatoare dar prima data fiind concentrati in alta parte nu constientizam acest lucru. [Sursa]

Prima data cand am auzit melodia asta era 3 dimineata. Eu eram in masina, veneam acasa din Austria. Am ascutlat-o, si m-am gandit: ce dracu' zice asta, frate?! Am mai ascultat putin, apoi m-am gandit ca poate sunt eu prea obosita si nu mai inteleg. Deci, am hotarat sa n-o critic asa, dupa cum imi vine prima data cand ascult. Bun, am ascultat si a doua zi, si am avut aceeasi reactie. Mai exact, ce canta fatuca asta:

"No no no no no no no fire no fire eyes
I wanna feel the music higher and touch the ski
No no no no you drive me crazy you crazy boy
I wanna live with you a deja vu.

La la la la la la ... "

Pardon? Scuze, ai putea sa mai repeti o data, te rog?

"No no no no no no no fire no fire eyes
I wanna feel the music higher and touch the ski
No no no no you drive me crazy you crazy boy
I wanna live with you a deja vu.

La la la la la la ..."


Siii... Tu ai impresia ca e un cantec bun, nu? Ca prinde. Da' hai sa te mai intreb ceva... Ai idee ce dracu sa-l ia e ala deja-vu?! Banuiesc ca n-ai, asa ca n-o sa ma stresez prea mult. Nu esti departe de ce ar fi trebuit sa faci de la inceput: sa maturi pe strada, ca oricum e mizerie. Da' tu, in loc de asta, FACI mizerie. Si mai ai si tupeul sa o numesti muzica. Rusine.

2 comentarii:

maria spunea...

Poate se refera la ceva ce a mai trait in trecut.Sunt multe persoane carora le place melodia , sunt multe carora nu le place. asta nu inseamna ca e un cacat de melodie , inseamna doar ca nu iti place tie. :)

Vulgar Shoki spunea...

ma desii eu's o mare fana a muzicii electronice,in special a genurilor care au ca label cyber-goth,URASC MINIMAL!!bleah,este pathetic.